2777
2789

عروس باباش نداره بده چشمشو دوخته به دست پدر شوهر

زنداداش من موقع خرید سزارینم با ما دعوا راه انداخت 😐

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عروس بره از باباش طلب داشته باشه ب اون هیچ ربطی دوباره میگم هییییییچ ربطی نداره همینمون مونده عروس فضولی کنه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
تقصیر داداشته باید بزنه تو دهنش بگه بتو چه مال بابامه اصلا میخواد اتیشش بزنه بتو چه منم ی جاری دارم ...

داداشم دخالت نمی ده خودش رو 

زنگ میزنه میگه فلان چیزو چه مارکی میخواید براش بخرید اینو ازکجامیخواید بخرید اونو چی خریدید

مامان منم سادست

توضیح میده 

میگم برای چی به این میگی که فلان چیزو خریدیم برای جهزیه اصلا بهش ربطی نداره

که بشینه حرص بخوره 

اونم از خیلی وقت پیش سر خونه ای که شوهر خودشم گرفته هم پدر مارو در اورده مال من خار شده تو چشمش فقط

خیر 

البته اگر از ارث پسر کم نشه

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

خیر البته اگر از ارث پسر کم نشه

یعنی چی!!!!!!

ارث چیه پول خودشه زندست دوست داره بده به دخترش 

برفرض کم بشه

طرف وقتی زنده و سلامته 

این چه حرفیه

پس طرف خرجی نکنه برای خونه ش یوقت از ارث عروس کم نشه

🤦 چی بگم میگه چون من تک عروسم همه چی مال منه

بگو ریدن برات

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
داداشم دخالت نمی ده خودش رو زنگ میزنه میگه فلان چیزو چه مارکی میخواید براش بخرید اینو ازکجامیخواید ب ...

غلط می‌کنه اصلا بهش رو ندید ب اون چه😑😑😑 من چنین زنداداشی داشته باشم جرش میدم حسابی تا دیگه تو کاری ک بهش مربوط نیست دخالت نکنه داداشت باید جلوشو می‌گرفت از اول 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

عروس باباش نداره بده چشمشو دوخته به دست پدر شوهرزنداداش من موقع خرید سزارینم با ما دعوا راه انداخت � ...

منم سره جهیزیه دارم اینو تجربه می کنم 

به مامانم میگم میخوای یه دور وسایل اینم نو کنیم بلکه دست از سر ما برداره