2777
2789
عنوان

بیاین درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهومتو مستی بهم گفت دوست دارم من بی لیاقتم دعواش کردم که چرا مست بودی😔راست میگن هرچیزی لیاقت میخواد

حالا کی گفته لیاقت تو کمتر از اونه. شاید واقعا انتخاب خوبی نبوده. ببین پنج سال عاشق یکی بودم از ایران رفت هیچ وقت روحشم خبردار نشد چقدر دوسش داشتم ولی الان میگم شاید واقعا خدا دوستم داشت که نذاشت بهش برسم

تو بازم خوب باش. فدای سرت تو مطابق ذات خودت رفتار کن بالاخره به روز میفهمن اشتباه کردن❤

راستش دیگه سرد شدم ازشون 

لااقل خواهرا انقد پشت ما عروسا بد میگن پسراشون دیگه همکاری نکنن

باز من میرم میام دوتای دیگه کلا بریدن حقم با اوناس

من فک نمیکنم ک خارج عشق و حاله من دوس دارم کشوری زندگی کنم ک از مردم خودم دور باشم همین

برعکس منی. هر چقدرم که ادما با رفتارا و فرهنگشون اذیتم کنن بازم فکر میکنم هیچ جا غیر اینجا دووم نمیارم. هر چند اینجا هم سخت میگذره خیلی