2777
2789
عنوان

خودم کیستمو بترکونم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 33 پست
اوه اره خیلی بزرگه من اندازه جوش بزرگ بود بند انگشت پس واقعا سخته راه رفتن ات مشکل درست نکرد؟

اولین بارمه با همچین چیزی مواجه میشم

نمیدونم چیکارش کنم 🥲😂

وزن اولیه:95.400💙هدف اول:90 ✅💛 هدف دوم:85💚 هدف سوم:77💗وزن فعلی:87.500💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب درد میکنه

میخوای بتزکه مرحوم سیاه بزن روش هر روز تو وان گل ختمی جوشیده شده بشین از همه مهمتر آرد و با گل ختمی سفید جوشیده مثل خمیر درست کن بزن .من تجربه داشتم دخترم از نوزادی داشت باز اومد شب قبل عمل ترکید بچم یکسال و خورده ایش فقط بود .چند وقت پیش دیدم داره باز ورم می‌کنه همین کار ها رو کردم رفت ورم.انجام بده اگه جواب داد دعا کن برای بچه هام

میخوای بتزکه مرحوم سیاه بزن روش هر روز تو وان گل ختمی جوشیده شده بشین از همه مهمتر آرد و با گل ختمی ...

خیلی ممنونم

چشم

مرهم سیاه چند ساعت بمونه روش؟ 

وزن اولیه:95.400💙هدف اول:90 ✅💛 هدف دوم:85💚 هدف سوم:77💗وزن فعلی:87.500💜
خیلی ممنونمچشممرهم سیاه چند ساعت بمونه روش؟

بزار بمونه هیچی نیست ضرر هم نداره شب تا صبح صبح تا شب فرقی نداره فقط مواظب باش به لباست نخوره سخت پاک میشه.من برات دعا میکنم تو هم دعا کن دخترم دیگه نگیره‌.راستی اگه توانشو داری یه خروس سیاه بکش دفع بلا بشه عالیه واقعا عالیه بده خروس رو به فقیر 

خیلی ممنونمچشممرهم سیاه چند ساعت بمونه روش؟

از داروخونه بگیر.قیمتی هم نداره زغال سیاه هم میگن.عین زغال سیاهه.فکر کنم بچه من یکسال و خورده ایش بود کارای بستریش رو داشتیم میکردیم بره زیر تیغ جراحی خدا خیر بده به خانومای نی نی سایت من از تجربه اونا برای دخترم انجام دادم صبح عمل ترکید 

درد میکرد خودش؟ برا من کوچیکترهخودم بترکونم اشکالی نداره؟

درد میکرد من سوزن زدم خالیش کردم ن مشکلی نداش

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜