2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول نکنیااااااااااااااااااااااااا به هیچ وجه چند سال پیش من یه همچین اشتباهی کردم چهارده تا سکه رو ...

آخه عزیزم مگه طرف حیوونه که با ترسوندن بندش کنی ؟ ایشون اگه سیصد هزار تا سکه هم بوده میرفته و دلیل رفتنش کم بودن سکت نبوده برو ببین ایرادت چیه که طرفت ول کرده

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi

این مهریه رو واسه دختر فراری یا کسی که بیوه ۵ بار طلاق گرفته هم نمیزارن چه چیزا

والا شما و اون اکانت که اومد گفت پروووو چخبره یه پونصد میلیونم اشانتیون بده

اومدم تاپیکاتونو خوندم

عزیزم شما بیل زن بودی برای باغ خودت میزدی

یه بار میگی شوهرم کاکولد ( بی غیرت ) هست

یه بار میگی شوهرم کلا سرده و هیچ میل جنسی نداره

یه بار میگی میخام طلاق بگیرم دیگه 

یه بار تاپیک میزنی از زندگی خسته شدم ...

میخاستم بگم تو این انجمن اونایی که خودشون زندگیشون از همه بدتره شدن مشاور و همین حرفای اشتباه و از روی غرض و کینه شما باعث میشه زندگی بقیه هم بپاشه یکم انسان باشید خب !

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi

والا شما و اون اکانت که اومد گفت پروووو چخبره یه پونصد میلیونم اشانتیون بدهاومدم تاپیکاتونو خوندمعزی ...

چه ربطی داره تو در حد همون ۱/۲ تا سکه ای قرار نیست همه مث تو باشن که خب همون ۱ سکه هم نزار مهریه مفت برو 

چه ربطی داره تو در حد همون ۱/۲ تا سکه ای قرار نیست همه مث تو باشن که خب همون ۱ سکه هم نزار مهریه مفت ...

من درآمدم انقدری زیاد هست که به فکر قاپیدن سکه از کسی نباشم شکر خدا ، فقط خاستم بگم که تو اگه چیزی بلدی به زندگی خودت دوایی پیدا کن یه روز میگی شوهرم معتاده یه روز میگی بی غیرت

اگه زندگیت خوب نیست پس حق نظر دادن و مشاوره دادن در این مسائل رو نداری