2777
2789
عنوان

خواهرزاده زن عموم عاشقم شده😶🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 31 پست
درامدش عالیههر غروب میری باش بالا پشت بوم اون کفتر هوا میکنه تو تماشاش میکنیکلی قربون صدقش میری

‌واییی🤣🤣🤣

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد شد پول میکاپ و شینیونت

فقط3 تومن پس انداز داشتم 

دوتومنشو برد🥲😂

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

‌واییی🤣🤣🤣

با دامن گل گلی

چارقد سفید با گلای نارنجی

حتما باید چادر سر کنی عاقایی حساسه روت

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
با دامن گل گلیچارقد سفید با گلای نارنجیحتما باید چادر سر کنی عاقایی حساسه روت

خدااا😂😂😂😂

با دامن گل گلیچارقد سفید با گلای نارنجیحتما باید چادر سر کنی عاقایی حساسه روت

هر روز صبح باید بره واسه کفترای اقایی دونه و اب بزاره حیحح

نی نی یار .جااان شووهررر عمه ات تعلیق نکنننننن      https://abzarek.ir/service-p/msg/1997010

کفترای اقایی 

کله صب ۶صب الارم میذاره

چون عاقایی کفتراش عمرو جونشن

جوجه های کفترارو اورده تو یکی از اتاقا تا سرما نخورن 

😂😂😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
وایییی خدا لعنتت نکنه اسی ممنون کلی خندیدم باهاتتک چرخ زن چی بود دیگهههه خخخ

🤣 والا خب تک چرخ زنه

کله صب ۶صب الارم میذارهچون عاقایی کفتراش عمرو جونشنجوجه های کفترارو اورده تو یکی از اتاقا تا سرما نخ ...

خخخخ 

بعضی روزا هم با همون لباس مشکی پرنسسی میره به یاد اولین روز اشنایی

نی نی یار .جااان شووهررر عمه ات تعلیق نکنننننن      https://abzarek.ir/service-p/msg/1997010

بمیرم واسه شانست اسی حتما اسمش شهرامی چیزی هم هس نه؟ از اینا که پشت مو گذاشتن

😂🤣🤣🤣🤣اره اسمشو نمیدونم