2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت کاش نمیگرفتمت💔😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 114 پست
ای جان عاشق خودت باش بابا من قد ت رو داشتم چ حالی میکردم حسودیم شد بهت سیس تیلور سوییفت بگیر بشینه س ...

عاشق تیلورم😂😍

فنشی؟

باید همینکارو کنم

نبابا چرا حسودی تو در حالتی بهترینی😊😊❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار خدا برعکسه انگار خانومای بلند پاشنه بلند دوست دارن بعد من ک خ بلند نیستم اسپرت دوست دارم

منم کوتام بدون پاشنه میپوشم ماشالا اندازه مرداس ما پیشش کوتاهیم بهمون میگه شما کوتوله این😂

دورو براش چون کوتاه قدن اسی هم یه طوری شده فک کن با یه خانواده ای وصلت میکرد که همه قد بلند بودن قطع ...

عاخه کلا ت ایران حالا شهرای مختلف فرق دارن ولی کلا قدش بلنده ما ی همسایه داریم 173 قدشه از نظر همه خیلیییی بلنده شوهرش همقد اسیه

🚬
در عوض گیر دادن به اون من مسخره میشم💔😔

عزیزم شاید دور و بریاشون کوتاهند. ما کل فک و فامیلمون قدکوتاهند. یه عروس عمو‌ داریم ۱۷۰ تاست همه مسخره میکنند. کلا قد بلند برای زن رو نمی‌پسندند. مشکل از اون بنده خدا نیست سلیقه اینا اینجوریه

والا عزیزم اونا کوتاهن تو باید اونارو‌مسخره کنی که نمیکنیحالا من قدم 162هست،همسرم 183به من میگه قد ک ...

بهش بگو از اول منو ندیدی شوهر من ۱۷۶ من۱۵۵ گاهب احساس میکنم دلش میخاست قدبلندتر باشم😂

بهش بگو از اول منو ندیدی شوهر من ۱۷۶ من۱۵۵ گاهب احساس میکنم دلش میخاست قدبلندتر باشم😂

چرا سالها دوست بودیم دیگه میگه ولی به نظر من قد من نرماله بین خانمهای ایرانی چون تناسب اندام هم دارم،هرچقدر میخواد بگه من چیزی کم ندارم مهم نیست

چرا سالها دوست بودیم دیگه میگه ولی به نظر من قد من نرماله بین خانمهای ایرانی چون تناسب اندام هم دارم ...

مهم همون تناسب اندامه دیروز یه خانوم دیدم قدش از خودم کوتاهتر بود ولی تناسب اندام داشت واقعا عاشقش شدم شما اره قدتون خوب نه بلندین ن کوتاه