2777
2789
عنوان

من عذاب وجدان گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 22 پست
مثلا چه معیاری؟

اولا که مجازیه

اون موقعی که من باهاش دوست شدم برای فرار از درس خوندن بود

بعدم نه پول داره نه کار داره نه سربازی رفته

صفر صفر صفر

و کلا جفتمون بچه ایم

ی بچه بازی مسخرس که نمیتونم خودمو بکشم بیرون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری انقدر زود وابسته میشین؟؟؟؟یک ماه پیش که نه رلی داشتی نه دوستی!

اولا که کاراگاه گجت جان

اون تایمی که من اون تاپیکی که شما به عنوان سند استفاده کردید رو موقعی زدم ک کات کرده بودم

الان هم دوباره برگشتم

و ی ذره تجسست رو بیشتر میکردی

توی تاپیک های قبل ترم میدیدی ک مال خیلی وقته

منتها هی ولش میکنم هی برمیگردم

اگر بتونی اون ده روز رو به بیست روز برسونی تمومه ، عادت کردی بهش عادتت تغییر میکنه

مشکل اینه ک نمیرسه بیشترین تایمی ک تونستم دوازده روز بوده

از خودم بدم میاد ک نمیتونم بذارمش کنار

اولا که کاراگاه گجت جاناون تایمی که من اون تاپیکی که شما به عنوان سند استفاده کردید رو موقعی زدم ک ک ...

خب تاپیک میزنین که بقیه بخونن

چطور همون موقع بخونن کارآگاه گجت نیستن؟ بعدا بخونن کارآگاه هستن؟

بعد هم امروز هرکس تاپیک با محتوایی مثل این تاپیک زد، نهایت ۱۸ ساله بود.  که خب سنی هستن که هرکس حتی خدا هم بهشون بگه رابطتون اشتباهه قبول نمیکنن! منم رفتم ببینم سنتو نوشتی یا نه که عنوان تاپیکتو دیدم اونجا! خواستم ببینم اگه اینم زیر ۱۸ هست اصلا بهش هیچی نگم چون دو دقیقه بعدش فراموش کرده حرفای اینجا رو !

و البته که حتی اگه رفته بودم به قول تو تجسس کرده بودم؛ اینکاری که من کردم نیست! 

خودت نوشتی بقیه بخونن! من که نرفتم از در و همسایه و دوست و آشناهات قایمکی پرس و جو کنن که تجسس باشه!

خب تاپیک میزنین که بقیه بخوننچطور همون موقع بخونن کارآگاه گجت نیستن؟ بعدا بخونن کارآگاه هستن؟بعد هم ...

خب بعدشم اومدی میگی چجوری انقدر سریع وابسته میشین تا یه ماه پیش که نه رلی داشتی نه دوستی

درسته؟ حرفت قشنگ بود به نظرت؟

حالا بیخیال اوکیه شرمنده

اولا که مجازیهاون موقعی که من باهاش دوست شدم برای فرار از درس خوندن بودبعدم نه پول داره نه کار داره ...

خودتم بکش بیرون هرجور شده آدم بیکار بی پول حالا فک کن خانواده درست و درمونیم نباشه فقط وقتتوهدر میدی

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓