2777
2789
عنوان

بچهااا کمک یه سوال مهندسی کامپیوترسخته

| مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 21 پست
باید پشتکار و علاقه داشته باشی و اینکه فقط به تدریس دانشگاه اکتفا نکن برای برنامه نویسی از گوگل و کل ...

مرسی ممنون همچنین ❤️

شما دولتی میخونید یا آزاد؟

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات است و بشر عین نیاز👌

مرسی ممنون همچنین ❤️شما دولتی میخونید یا آزاد؟

ازاد، چون رشته دبیرستانم تجربی بوده 

Tunnel Vision                                                                  با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازاد، چون رشته دبیرستانم تجربی بوده

اهاا

چقدر شهریه میدین؟🥲خودم خیلی دغدغه شهریشو دارم برا همین میپرسم..

و یه سوال دیگه اینکه چه ابزارهایی نیازه تو این رشته؟ بجز لب تاپ و کامپیوتر و اینا 

اهااچقدر شهریه میدین؟🥲خودم خیلی دغدغه شهریشو دارم برا همین میپرسم..و یه سوال دیگه اینکه چه ابزارهای ...

شهریه هر ترم افزایش پیدا می‌کنه، بعد شهریه بین همه شهر ها یکسان نیست ولی قیمتش برای امسال بین هشت تا ده میلیون است و افزایش پیدا خواهد کرد

Tunnel Vision                                                                  با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم.

اهااچقدر شهریه میدین؟🥲خودم خیلی دغدغه شهریشو دارم برا همین میپرسم..و یه سوال دیگه اینکه چه ابزارهای ...

در مورد شهریه هم می تونی وام دانشجویی بگیری 

فعلا همون لبتاپ بقیش رو بعدا خودشون میگن 

شهریه هر ترم افزایش پیدا می‌کنه، بعد شهریه بین همه شهر ها یکسان نیست ولی قیمتش برای امسال بین هشت تا ...

اهااان خیلی ممنونم 

کمک بزرگی بهم کردید🙏🥲❤️