2777
2789

عروس دوماد میخواست دعوت کنه خونشون مهمونی بده گفتم یه روزی دعوت کن که منم باشم یا منم بیام دوست دارم عروس و ببینم گفت باشه 

البته خونمون یه شهر دیگه هست 

حالا شنیدم دیشب دعوت کرده کلی فامیلای دیگه هم دعوت کرده جاری هام ایناهم بودن اصلا به من هیچی نگفت☹️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب این تاپیک همه مادر شوهر دوستا جمعن و نطرات هم به اون‌سمته

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

ولش کن بنظرم حرفی هم نزن راجبش ک فک نکن زیاد منتظر دعوتشون بودی  حرفی هم زدن سرد جواب بده میتونی ب شوهرت گله کنی 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

عزیزجان نه گلایه کن، نه اهمیت بده، نه به هیچ عنوان زندگی خودت و همسرت رو تلخ کن، فقط خیلی خیلی راحت، منتظر فرصت باش و تلافی کن، 

همه رو دعوت کن و به یک بهانه ی خیلی خنده دار و واهی مثل یادم رفت یا سرما خورده بود یا هرچیزی، ایشون رو به یک مهمونی دعوت نکن...

فرصت تلافی پیش میاد عزیز من، اصلا ارزش نداره بابت حقارت یک ادم دیگه خودت رو رنج بدی...

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
ولش کن بنظرم حرفی هم نزن راجبش ک فک نکن زیاد منتظر دعوتشون بودی حرفی هم زدن سرد جواب بده میتونی ب ش ...

اتفاقا اشتباهه از شوهر گلگی کردن باید از هر کسی ناراحتید از خودش گلگی کنید .فکر کن شما کار اشتباهی نکردی ولی بازخواست بشی.اینجوری میشه غر زدن.من یه زمانی از خانواده همسرم ناراحت میشدم‌با همسرم‌بحث میکردم.میگفت من چیکار کنم خوب بهشون میگم میگن ما نگفتیم یا توجیه میارن خودت دفاع کن از حقت.و از وقتی محترمانه حرفمو به خودشون زدم دخالتاشون کم شد.داد زدن جوش اوردن با وجود ترسم و عادت نداشتن به این رفتارا کم نیوردم.الان هم خیلی براشون سخته و بزرگترین تنبیه براشون اینه که دیگه نمیتونن آزارام بدن

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی