2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم سفره رو جمع کن مادرش ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 51 پست

طرف خونواده ماهم همینطورین ولی مادرشوهرم پسراشو اینجوری بار نیوورده پامیشن سفره میچینن جمع میکنن حتی ظرف میشورن خیلی خوبه شوهرم تو همه کارا کمکم میکنه هرجا باشیم😁😁

برادر شوهرم که آنقدر ادعا داره و بی ادبه جز سلام و شاید خداحافظ باهاش حرف نمی‌زنم مامانش میگه دیگه م ...

خب بگو اینم ادامه تربیتشه که به من سپردی . پس شوهر جان پاشو بریم ظرفارو بشوریم با هم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما هم بشین کنار یا خیلی آروم و ادایی سفره جمع کن ولی تو ظرف شستن کمک کن

ظرفهارو خودش میگه نشور ، چرا؟ چون من عادت دارم با دستکش ظرف بشورم، یکساله دستکش نمیخره میگه دستکشها پاره هستن بیا بشین 

منم میشینم 

مشکل اینه که هر سری صداش میکنم ، دوباره دفعه بعدشم که میریم باید صداش کنم یه سری بهش گفتم من خونه ما ...

بیا یک چیزی بهت یاد بدم. 

جاری من خونه مادرشوهرم بشقاب هم جا به جا نمیکنه. 

یک استکان نمیشوره.

سفره که انداخته شد. میاد میشینه. سرش تو بشقاب خودشه. پر غذا میکشه. غذاشو کامل میخوره. بعد پا میشه مانتو میپوشه میره خونشون.  یا یه شوهرش میگه پاشو منو برسون خونه مادرم.. 

دیگه هیچکس مثل مادر شوهر من نیست پدرم با ۷۰ سال سن، بشقاب و لیوان خودشو می‌بره می‌زاره تو ظرفشویی، ب ...

عزیزم خیلیا اینطورن. مردای اطراف من هم اینطور دارن بینشون. و مادرهای پسردایی که فکر میکنن عروس خدمتگزار خودش و کل طایفشه

برادر شوهرم که آنقدر ادعا داره و بی ادبه جز سلام و شاید خداحافظ باهاش حرف نمی‌زنم مامانش میگه دیگه م ...

خب وقتی اینجوری میگه اگه یوقت تو به شوهرت گفتی بیا کمک کن ننش چیزی گفت بگو مادرجون من دارم ادامه ترییت شمارو تکمیل میکنم عن خانم

مادرا واقعا فکر نکنید نباید به پسراتون کار بگیداینطوری اتفاقا متاسفانه لوس و تنبل تربیت میشنکه چی مث ...

اوایل ازدواجم و بعضی اوقاتم الان شوهرم برای لباس پوشیدنش منو صدا میزد 

مثلا می‌گفت فلانی جوابهام کجان؟ نه اینکه بره بگرده پیدا کنه، می‌نشست رو مبل به من می‌گفت واسش بیارم 

منم چند سری میگفتم نمیدونم، چند دفعه هم لباسهاشو نشستم بدون لباس موند 

الان خودش لباسهاشو می‌زاره لباسشویی ، کمتر صدام می‌کنه 

الان دارن روش کار میکنم لباسهایی که میپوشه رو از رو مبل و تخت و تو اتاق که پرت می‌کنه ، جمع کنه

ببین به نظرم تو خونه مامانش چیزی نگو. حالا خودت هم یکم کار کن ولی دیگه همه کارها رو انجام نده. دیگه مادر شوهرت هم مشکل خودشه که هی دلش میخواد دولا راست بشه

اگه میخوای شوهرتو عادت بدی که همکاری کنه تو خونه خودتون ازش بخواه

جلوی مادرش بگی حساس میشه. ممکنه بخواد دو به هم زنی کنه 

مادرشوهر منم همینه الانم باردارم دیسک کمرم دارم به شوهرم که میگم جاروبرقی بکشه یا گلارو آب بده خانم ...

فقط ادای خوبهارو در میارن 

بعد همین مادر شوهر عفریته من میگه دامادام کمک دخترام نمی‌دن ، نمی‌دونم چرا نمی‌بینن زناشون اذیت میشن

بدبختی نمیشه البته تو دلم همین جوابهارو میدم یه سری آنقدر بهم فشار اومد ، خصوصیت کامل شوهرمو گفتم، ب ...

ببین من شوهرم فلمیلمونه... یعنی از بچگی دیدم و میدونم چکار کردن.. تو کل فامیل معروف بودن به بی تربیتی و شر بودن.. سه تا پسرن ولی الان مامانشون یه تعریفایی میکنه( الکی) که من فقط چشمام گرد میشه 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اوایل ازدواجم و بعضی اوقاتم الان شوهرم برای لباس پوشیدنش منو صدا میزد مثلا می‌گفت فلانی جوابهام کجان ...

وای چه بد واقعا اینارو باید از بچگی یاد داد

آفرین خوب کاری میکنی ایشالا درست میشه کم کم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

مادر شوهر من ، خودش میوه میاره، جمع می‌کنه چای میاره، جمع می‌کنهوقتی خونه شیم همش در رفت و آمده بعد ...

من میرم پیششون مادرشوهر گاهی بهم میگه پاشو فلان کارو بکنم. خودشم بلند میشه کار میکنه. پسراش و دختراش خیلی اهل کار نیستن. من جلوش به شوهرم‌نمیگم کار کن. ولی بعصی وقتا توی گوشش میگم پاشو فلان کارو بکن اونم بلند‌میشه 

فقط ادای خوبهارو در میارن بعد همین مادر شوهر عفریته من میگه دامادام کمک دخترام نمی‌دن ، نمی‌دونم چرا ...

اینا همش از عقده و کمبوده،درواقع خودشون تربیت و فرهنگ ندارن که بخوان نشون بچه هاشونم بدن اصلا

اوایل ازدواجم و بعضی اوقاتم الان شوهرم برای لباس پوشیدنش منو صدا میزد مثلا می‌گفت فلانی جوابهام کجان ...

منم هر وقت شوهرم میپرسه جورابام کو؟ تیشرتم کو؟ میگم سر جاش..من دستم بنده خودت تکون به باسن مبارک بده.. ببین ولی درست نمیشن.. تو یسالی عروسی کردی من ۱۵ ساله.. چون شخصیتشون شکل گرفته البته شوهر من کار میکنه ولی مسائل دیگری داریم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔