2777
2789
عنوان

جان‌من بگین بمونم یا طلاق

105 بازدید | 15 پست

شوهرمو دوسش دارم خیلی کلا تیپش قیافه اش با منم بد نیس.وضعیت مالیش بدک نیس.خوبه.باباش پولداره.

ولی گیر میده حسابی.تنها رفتن رابطه با دوستام و تحصیل و اشتغال مانعم شده.حتی نزاشت کلاسی چیزی ثبت نام کنم حرفه یاد بگیرم.۱ماه میگم ببر منو ارایشگاه میگه باشه بعد

تا حالا پول نداده بگه بزار جیبت.لباس و ابنا رو باهم میخریم.اونروز گفتم لباس گف فعلا داری.خونه مامانم هفته ای یکبار میبره نه بیشتر. ولی خونه مامان خودش هر وقت بخواد میره و میاد و مجلسی چیزی باشه منو با مامانش میفرسته اگ مامانش دعوت باشه منو میبره وگرنه نه.بچ ننه هس شدید ننش هم از شوهرم یسره امار منو میگیره.زود هم عصبی میشه و طاقت اینکه سرریز بی ارزش نه بشنوه از من روانی میشه در حدی که قبلا دست بزن داشت

چیکار کنم ب نظرتون.صب تا شب هم خونه ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال اول ازدواجتونه مشخصه، صبر کن به مرور بهتر میشه ، طلاق بگیری ازدواج دومت ممکنه بدتر باشه ، خودت رگ خوابش پیدا کن لجبازی نکن ، کم کم خوب میشه

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
طلاق

حالت خوبه‌؟ طلاق و ...  میخوای زندگیش به هم بزنی؟ میدونی بعد طلاق چقدر ممکنه مشکلات براش به وجود بیاد 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
سال اول ازدواجتونه مشخصه، صبر کن به مرور بهتر میشه ، طلاق بگیری ازدواج دومت ممکنه بدتر باشه ، خودت ر ...

نه کلا گنده اخلاقش همه هم می دونن.چ الان چ تو مجردی.همه فامیل ب گند اخلاقی  میشناسنش

حالت خوبه‌؟ طلاق و ... میخوای زندگیش به هم بزنی؟ میدونی بعد طلاق چقدر ممکنه مشکلات براش به وجود بیا ...

میدونم الان تو عذابم انگار مرده هستم.اخ چ زندگیه دارم.صب تا شب تو خونه پوکیدم! نه انگیزه ن هیچی‌.جدا شم میرم ارشد میگیرم میرم حرفه یاد میگیرم.خیلی حالم بهتر میشه