2777
2789

روزای زوج به اضافه پنجشنبه کلاس دارم دانشگاه

بعد حالا این هفته به صورت موقت عصرا منشی یه دکترم جوری که وقتی بر میگردم خونه دیگه ساعت ۱۱:۴۰ ایناست احساس میکنم تو همین یه هفته پیییر شدممم شما چطور هندل میکنید هم کار هم دانشگاه رو؟

من باید میرفتم...با قطاری که برام‌ آخرین گلوله‌یِ آخرین خشاب بود...🩶🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رشتت چیه 

واقعا سخته من یه مدرسه شده روتین زندگیم

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

والا من خود دانشگاهم پرسم میکنهتازه اجازه کارم نداریماستاد راهنما بفهمه شاغلی پدرتو درآورده

وا چرا؟

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

والا من خود دانشگاهم پرسم میکنهتازه اجازه کارم نداریماستاد راهنما بفهمه شاغلی پدرتو درآورده

عه البته من هنوز ترم یک کارشناسیم

بله از استادا اجازه میگیرم که فقط برای امتحانای مستمر و ترم بیام

آخه من دانشگاهم پولیه حیفم نیاد هم اونقدر پول بدم هم نرم💔😑

بچه ها یه سوالی دارم همزمان با دانشگاه میشه برای کنکور و امتحان نهایی خوند؟ تایم امتحانای نهایی با امتحانای دانشگاه تداخل نداره؟