2777
2789
عنوان

چقدر بعضی ها عشق شلوغین

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از شلوغی بدم میادو آشپز خونم اگه نگاه کسی بیوفته فقط یه قوطی چایی با یه گلدون میبینن

آشپزخونه ی من ی پنجره بزرگ داره. هرکسی میاد میگه من جای تو باشم پشت اون پنجره رو پر گل میکنم 

ولی من حتی از تصورش سرگیجه میگیرم  

ولی گلم واقعا ربطی به داشتن و نداشتن ندارهسلیقه‌ایه

دقیقا منم  وسایلامو تو کابینت‌ها نگه میدارم. خیلی چیز ها رو هم که لازم نمی‌دونم نمی‌گیرم . از وسایل دکوری خیلی خوشم نمیاد دوست دارم خونم خلوت خلوت باشه. خلوت خلوت.

شاید یکی بیاد خونم بگه این حتما ندارد بخره 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

آشپزخونه ی من ی پنجره بزرگ داره. هرکسی میاد میگه من جای تو باشم پشت اون پنجره رو پر گل میکنم ولی من ...

ولی من گل دوست دارم اگه جای مناسبی داشتم حتما این کارو میکردم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

آره عزیزم ولی خونه حالی واقعا

من جا دکوری های خونمون هیچی نزاشتم 

هر کی میاد نگاه می‌کنه میفهم با خودش میگه چرا خالیه اون جا😂 ولی نمی‌دونم چرا تحملش سخته چیزی اونجا ببینم

ولی من گل دوست دارم اگه جای مناسبی داشتم حتما این کارو میکردم

منم خونم قبلا پر گل بود 

بهترین گلدونها رو جمع کرده بودم مثلا کاج مطبقی که داشتم تو خونه هیچکس پیدا نمیشد 

سانسوریاهام معرکه بودن

کل خونمو گل برداشته بود هر کی میومد خونم میگفت انگار وسط باغ هستیم 

متاسفانه الان هیچکدوم نداریم 

تا خونمو عوض نکنم نمیتونم گل بیارم

من جا دکوری های خونمون هیچی نزاشتم هر کی میاد نگاه می‌کنه میفهم با خودش میگه چرا خالیه اون جا😂 ولی ...

عزیزم ناراحت نشی ولی ب خدا دیدم که میگم خونه طرف شاید دلش نخواست بذاره گفتند پول نداشتند بخرند 

منم خونم قبلا پر گل بود بهترین گلدونها رو جمع کرده بودم مثلا کاج مطبقی که داشتم تو خونه هیچکس پیدا ن ...

دست منم گل میمونه   ولی یه چند ماهی شهر دیگه ای رفتیم گلامور نبردم . چقدر حسن یوسف داشتم و گلای دیگه همه رو دادم به فامیلا به دست هیچ کدوم به یه هفته نکشد همشون خشک شدن 

عزیزم ناراحت نشی ولی ب خدا دیدم که میگم خونه طرف شاید دلش نخواست بذاره گفتند پول نداشتند بخرند

ناراحت نمیشم می‌دونم😶‍🌫️ دکوری دارم بزارم همه رو تو کابینت گذاشتم چشمم بهشون نخوره 

شوهرمو هی میگه زشته  ولی نمی‌دونم انگار یه وسواسع