2777
2789
عنوان

یه ماه دیگه عروسیمع بیاین عکسمو بزارم همه میگن خیلی خوشکلی

| مشاهده متن کامل بحث + 32891 بازدید | 477 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاشید برید دنبال زندگیتون اینجا وقتتون هدر ندین اینجا دیگه جای موندن نیست

بریم😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

سن یه عدده شخصیه وقتی زدم دهن اسی سنم ک هیچی ادرسمم میگم

😂😂😁😁 

اسی از خودگذشتگی بکن

فقط 40 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

بچه ها ی دیقه نزنید دهن هم اسی رونمایی کنه از عاقاییش

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
والا من هی میخام بزارم شما هی دعوا میکنید

خب بزار دیگه کار داریم

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 
ان شالله یه تاپیک میزنم برای همه ی کسایی که نمیدونن ، شاید کمکی باشه یکی مثل ما عذاب نکشه ، متاسفم ب ...

دستت طلا. بهترین کارو میکنی بخدا👌🙏   جدا از هزینه ی هنگفت،خودمون و بچه هامون جقدر اذیت شدن. دکتر تهران بریس رو گرفت پرت کرد سطل زباله گفت چه به روز بچه ی طفلی اوردید

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎