2777
2789
عنوان

به پارتنر بگم هجده تومن دادم ساعت خریدم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 142 پست
بخدا اگر الان میومد میومد می گفتم دوست پسرم برام کادو ۱۸ میلیونی خریده هیچکس اینقدر متعجب نمی شد بلک ...

یه تاپیک دیدم دختره چجوررر از پسره تیغ زده بود آخرم میگفت عمرمو هدر دادم به پاش بقیه هم باهاش موافق بودن 😐

راجبشم تاپیک زدم 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا دروغ نمیگم فقط میخوام بدونم قیمتش رو بهش بگم یا نگم چون دوست دارم بدونه🙄

مارکش را بگو 

اول ببین اونم بهت بها میده یا نه بعد از وجود قشنگت مایه بذار ضربه روحی خییییلی مخربتر از ضرر مالی هست قابل جبران نیست مراقب خودت باش🌹

حالا شما چرا انقدر گاردی؟همه ی پسرا بد نیستن و توشون آدم قدردان هم هست حالا من نمی دونم پارتنر استار ...

گارد نگرفتم نسبت به همه ی پسرا!خودم با دوس پسرم ازدواج‌کردم

برو یه سر به تاپیکش بزن بفهمی واسه چی دارم میگم اشتباه میکنه.طرف حتی یه ابرسان کانسیلر براش نمیگیره گدا بازی درمیاره 

بعد این 18 تومن داده ساعت!

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
پول خودته هرطور دوس داری ولی برو تاپیکای خودتو بخون شاید نظرت عوض شد بگو من ساعت نمیشناسم اینو گرفتم ...

احسن منم خوندم 

طرف حتی زورش میاد یه کانسیلر بخره بعد این براش 18 تومن میده ساعت

دوطرفه کجا بود پسره براش یک آبرسان یک تومنی نخریده بعد این ۱۸ میلیون پول ساعت داده براش

خودش داره میگه خیلی بیشتر از اینا برام خرج کرده.

حرف خوده استارتره حرف من که نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

گارد نگرفتم نسبت به همه ی پسرا!خودم با دوس پسرم ازدواج‌کردمبرو یه سر به تاپیکش بزن بفهمی واسه چی دار ...

الان خوندم ، خيلی عجیب بود طرف بنظرم خسیس اومد و خب ارزش نداره واقعا 🤦🏻‍♀️

الان خوندم ، خيلی عجیب بود طرف بنظرم خسیس اومد و خب ارزش نداره واقعا 🤦🏻‍♀️

بله عزیزم 

حالا همچین ادم خسیسی لایق کادو گرفتنه ؟نبخدا