2777
2789
عنوان

وقتی شوهرم خواب بود رفتم سر گوشیش یچیزی دیدم خیلی حالم بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 36 پست
شاید فقط خواسته ببینه چیکار میکنه دختره مجرده یا ازدواج کرده به نظرم به روش بیار حتما

چرا میخاد بدونه ازدواج کرده یا مجرده؟

میخاد بدونه دختره به پاش مونده و مجرده؟

باهام خوبه عکسامونو استوری میکنه بهم محبت میکنه ولی اونم چک میکنه نمیفهمم چرا منم چیزی براش کم نذاشت ...

ایشون هنوز دلش پیگیر دخترس ، هنوز نامزدی داره محبت میکنه ، فردا روز بعد پنج سال زندگی متاهلی و بچه و مشکلات و بالا پایین شدن زندگی و سخت شدن زندگی اون موقع مث الان محبت نمیکنه ، دلش دوباره میره پی اون دختر و میگه اگر اون میبود چی میشد ، به نظرم خیلی محترمانه حلقه و وسایلو بزار جلو روش و بفرستش و چند ماه باهاش ارتباط نگیر و بگو بدون مهریه جداشیم ، توافقی ، اگر خواست بره دنبال دختره میره شما رو میزاره کنار و نخواست هم برمیگرده ، اینده تو دوبار بساز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا میخاد بدونه ازدواج کرده یا مجرده؟میخاد بدونه دختره به پاش مونده و مجرده؟

به هر حال بهش فکر میکنه این یه واقعیته همه ما هم ممکنه برامون پیش بیاد اگه زیاد حساسی به روش بیار اگر هم نمیخوای چیزی بگی دورادور فقط چکش کن ببین چی میشه 

کاربر قدیمی هستم تصمیم گرفتم با مهمترین اتفاق زندگیم کاربری جدیدم بسازم🌹🌿
ایشون هنوز دلش پیگیر دخترس ، هنوز نامزدی داره محبت میکنه ، فردا روز بعد پنج سال زندگی متاهلی و بچه و ...

استارتر اگه دل و جراتشو داری اینکاری که دوستمون گفته رو بکن بهترین راه حله یه عمر روانت راحت میشه از یه فکر مسموم

کاربر قدیمی هستم تصمیم گرفتم با مهمترین اتفاق زندگیم کاربری جدیدم بسازم🌹🌿
استارتر اگه دل و جراتشو داری اینکاری که دوستمون گفته رو بکن بهترین راه حله یه عمر روانت راحت میشه از ...

اگر خواهر منم اینکار رو میکرد سالهای بعد ازدواجش داغون نمیشد ، اگر مادرم زن با سیاستی میبود و نگران دهن مردم نمیبود حال خواهرم میتونست خیلی بهتر از الان باشه