2777
2789
عنوان

زمان ما یادتونه میوه بردن و چند نوع خوراکی مرسوم نبود اصلا

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 20 پست
دقیقا ب هرحال شاید کسی نداشته باشه من دخترم ماشالله خوش خوراکه میگه ماما سال دیگه رفتم مدرسه پسته و ...

انشالله موفق باش گل دختر 

منم بنظرم مدرسه براش دوتا میوه و لقمه بذارم . ی پول مقرر هم هرروز بدم تا دستش باشه 

چ اشکال داره مغزیجات بدن بچه ببره مدرسه ، هم ب دوستاش یکم بده هم خودش تقویت شه

خب فکر کردی شاید یکی نداشته باشه. روش نشه بره بگیره

اون ۵ ساعت تو مدرسه تقویت نشه 

تت‌ ۱۹ ساعت باقی مانده شبانه روز تقویت شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله موفق باش گل دختر منم بنظرم مدرسه براش دوتا میوه و لقمه بذارم . ی پول مقرر هم هرروز بدم تا دس ...

مرسی عزیزم همچنین فرشته کوچولو شما⁦❤️⁩ 

اره درستش همینه شاید کسی دلش بخواد و وسعش نرسه 

منم ی ساندویچ پنیری چیزی میبردم با ی سیب و یدونه خوراکی  اکثرا همینارو میبردیم 

ولی الان فک کنم خیلی فرق کرده توروخدای چیزای عجیب غریب ندین بچه هاتون ببرن بچه های دیگه کوچیکن نمیفهمن دلشون میخواد شاید تو خونه داشته باشن ولی اون لحظه دهنشون اب میفته یسریاشونم شاید نتونن تهیه کنن هرچی ب این مورد فک میکنم ناراحت میشم واقعا و چشمای ی بچه میاد تو ذهنم ک داره ب بغل دستیش ک خوراکی خوشمزه میخوره نگاه میکنه و دلش میخواد 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
خب فکر کردی شاید یکی نداشته باشه. روش نشه بره بگیرهاون ۵ ساعت تو مدرسه تقویت نشه تت‌ ۱۹ ساعت باقی ما ...

ب هرحال تو مدرسه بچه گرسنه ش میشه یا دلش خوراکی مختلف میخواد .. اینم گفتم میتونه با دوستاش تقسیم کنه یعتی به کسایی که نزدیکش نشستن یه کوچولو بده .. 

من خودم طبق تجربه تو مهدکودک اینو میگم 

بوده بعضی از مادرها برای پسر یا دخترشون فقط کیک و ابمیوه میذاشتن، اوناهم همون ساعت اول تمومش میکردن! .. بعد چیز دیگه ای نداشتن و دائم میگفتن گشنمونه و غذای بقیه رو میخواستن .. تنوع تنقلات بد نیست از نظرم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ب هرحال تو مدرسه بچه گرسنه ش میشه یا دلش خوراکی مختلف میخواد .. اینم گفتم میتونه با دوستاش تقسیم کنه ...

در حد معقول 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !