2777
2789
عنوان

شما میزارید نوزادتون رو ببوسن

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 88 پست
نه عزیزممنظورم نه تو بود نه کسی تو اینجافقط خواهر شوهرم ک هزار تا بلا سرم آوردهتو خانم و عزیزیاصلا م ...

😍😍 مرسی   شاید اگه منم بچه نوزاد داشتم نمیزاشتم کسی بوسش کنه مخصوصا بعضیا که بوساشون آبدارم هست باعث جوش ریز میشه  مثلا بگو صورتشو بوس نکنن دستشو بوس کنن 

😂😂😂😂😂 یه بندو خوب اومدیشمام خیلی له له میزدی بچت پسر شه موندم چجوری رو دخترت حساسیدختر پسر چه ف ...

اوسکول چون یه پسر ۲ و نیم ساله دارم خاستم همجنس شن.سونوگرافی هم اشتباه گفته بود جنسیتو. حالا که جنسم جور شد تا چشمت دربیاد.

تو برو مشغول سیلی زدنات باش.

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی تب خالم میزنیم نه؟ میگن انتقال میده ب بچه هم شنیدم گرفتهخیلی بد بود عکسایی ک دیدم اونم پای بچه ...

عه فرهاد مجیدی😍 خواهرم عاشقش بود.

خیلی خطرناکه این بچه های طلا معصوم که زبون اعتراض ندارن خودمون باید شعور داشته باشیم

😍😍 مرسی شاید اگه منم بچه نوزاد داشتم نمیزاشتم کسی بوسش کنه مخصوصا بعضیا که بوساشون آبدارم هست با ...

خدا به وقتش مادرت می‌کنه

یک مادر شاد و سلامت و پر انرژی   

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
اوسکول چون یه پسر ۲ و نیم ساله دارم خاستم همجنس شن.سونوگرافی هم اشتباه گفته بود جنسیتو. حالا که جنسم ...

دروغ که هناق نیست

تو هم برو تاپیکای بقیه رو شخم بزن مثل اینکه خیلی بیکاری

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
😂😂😂😂😂 یه بندو خوب اومدیشمام خیلی له له میزدی بچت پسر شه موندم چجوری رو دخترت حساسیدختر پسر چه ف ...

تویی که حتی برای دخترت انقدر ارزش قائل نیستی براش یه پرس غذا بخری حرف از تبعیض جنسیت نزن و قدقد نکن

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕         

کار خیلی خوبی می‌کنی خدا نکرده بچه مریض میشه درد سر و اذیتش اول واسه خود نوزاد بعد مادر پدرش دوستی خاله خرسه بچه مریض بشه که حالا دست شو بوس کنن حتما باید صورت بچه بوس کرد 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
دروغ که هناق نیستتو هم برو تاپیکای بقیه رو شخم بزن مثل اینکه خیلی بیکاری

شماره کارت بده پول بزنم برای اون بچه یه پرس غذا بخر فردا عقده ای نشه حداقل

من دخترمو تو نازو نعمت دارم بزرگ میکنم نه مثل تو با کتک و تحقیر و گدا بازی.

فدات شم ک حداقل منطقی هستی و با عقل و شعوربخدا بچه دختر خاله من دنیا اومده دارم میمیرم برای بغل کردن ...

آره واقعا عزیزم درست میگی 

آدم باید یکمی احساسات خودشو کنترل کنه و منطقی تصمیم بگیره 

والا حرف حق جواب نداره 

اینجا که پستای مادرا رو خوندم حق دادم بهشون 

سر یه غذا نوشتی بچه رو پرو نکنید پول حروم نکنید🤣🤣

معلومه که تاپیکاتو تو صورتت میکوبم تا آدم شی

ببین من مُردم پیر شدم مستقیم گفتم غیر مستقیم گفتم باز یه تعداد نفهم نفهمیدن که نفهمیدن منم دیگه یکم که بچه هام بزرگتر شدن ول کردم اصلا انگار نمیشنون حالیشون نیست چی میگی چقدر من حرص میخورم...ولی یبار دیگه به یکی مستقیم تو روش گفتم دلم خنک شد حداقل 😂خودم انقدر حساسم حتی بخوام بچه ۵ ساله یا بیشتر رو ببوسم هم از سرش میبوسم 

چشمای کورتو باز کن ببین که سال ۱۴۰۰ باردار بودم.

تاپیکام تو حلقت.🤣مثل اینکه پسر داشتن واسه تو رویاس که فکر میکنی هرکی پسر داره دروغ میگه.

آره. دیگه وقتی مشخصه از دخترت متنفری