2777
2789
عنوان

ی ساله خونه مامانم نرفتم بعد مدام میگه بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 26 پست
خوب یه بار رودرواسی رو بذار کنار بهش بگو شما رفتارت با حرفت دوتاست میگی ییا هروقت حس میکنی ممکنه بیا ...

رک میگم گردن نمیگیره چند بار با مامانم دعوام شده و قهر کر م باهاش

ی ساله اصلا سمت خونشون نرفتم واقعا حوصله و اعصابشونو ندارم

هر روز کلی پیام میده 

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگو بش بگو حوصله ندارم بذار ی روز دیگه

زود میفهمه متاسفانه

چون من خیلی طبق برنامه ریزیام عمل میکنم پشت گوش انداختن ندارم

بخاطر مامانمم نمیرفتم میخواستم برم اونجا کار اداری داشتم الان صب باید ی ساعت رفت ی ساعت برگشت برم بیام کارمو انجام بدم خونه مامانم دوباره میره برا ۶ ،۷ ماه دیگه

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

ی ساله نگفتم میام دو روز پیش ک حرف میزدیم گفتم ۵ شنبه داریم میایم هم اونجا کار دارم هم میام بچه ها ببیننتون

الانم از حرصم گفتم اوکی تو ک همیشه خونه ای من میخوام بیام نیستی میرم خونه بابا جوابمو نداد

ن بابا دو روز پیش گفتم میام دفعه اولشون نیستبعد هرروزم میگه بیاید چرا نمیاید

خب رک و راست ومحترمانه بگو مادر من،من که هروقت می خوام بیام شما نیستین حتی اگر از قبل بهتون خبر داده باشم مثل فلان دفعه و فلان دفعه

بعدشم شما که مادرتو می شناسی مثل اینبار که گفته بودی پنجشنبه میام ، اومدنت رو قطعی و حتمی کن

بگو پس دیگه حتما هستین من فلان روز نیام پشت در بسته بمونم،یعنی قطعی و محکمش کن که بدونن حتما میای

نه اینکه شل و ول و با اگر و شاید بگی و تازه روز قبل حتمیش کنی.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

زود میفهمه متاسفانهچون من خیلی طبق برنامه ریزیام عمل میکنم پشت گوش انداختن ندارمبخاطر مامانمم نمیرفت ...

شاید مادرت فهمیده برا کار اداری میخوی بری ناراحت شده پیش خودش گفته الان هم برا کار میخواست بیاد نه برا سر زدن 

واقعا چطو دلش میاد بعد ی سال میخواستی بری اینجوری میکنه تو هم اصلا ی مدت جواب تلفناشو نده بذار بفهمه ...

اصلا براش مهم نیست انگار شده چند ماه تلفنیم ارتباط نداشتم باهاش

یادمه دخترم ک دنیااومده بود سزارین بودم ی پسر ی ساله ام داشتم

رفتم خونه مامانم بعد ۳ روز گفت برو خونتون خواهرت و بچش اذیت میشن شما هستید بچش میخواد بخوابه بچه هات گریه میکنن

فک کن

شاید مادرت فهمیده برا کار اداری میخوی بری ناراحت شده پیش خودش گفته الان هم برا کار میخواست بیاد نه ب ...

میدونه کلا وقت جایی رفتن ندارم کلا درگیرم اونجام مسیرش برام دوره اکثرا کار داشتنی میرم

ن یک ماه من هرروز کار اداری داشتم می فتم میومدم ی بار نرفتم خونه مامانم ۵ دقه استراحت کنم

چون اصرار کرد گفتم من اونجا کار دارم میام چند ساعتم خونتون

دل من از اون شکسته پست قبلیم نوشتم بخون

اصلا براش مهم نیست انگار شده چند ماه تلفنیم ارتباط نداشتم باهاشیادمه دخترم ک دنیااومده بود سزارین بو ...

وووا چه عجیب مگه اون خواهرت تحفه س که هواشو اینجور داره اونوقت به تو اینجور میگه  متاسفم عزیزم خیلی ناراحت شدم برات

وووا چه عجیب مگه اون خواهرت تحفه س که هواشو اینجور داره اونوقت به تو اینجور میگه متاسفم عزیزم خیلی ...

فداتشم.

سر همینه دوری میکنم راحت ترم

خواهرم ۷ سال از من بزرگتره 

❤️❤️💔💔