2777
2789
عنوان

از وقتی مامانم فهمید که میدونم خیانت میکنه رفتارش وحشتناک شده باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 46 پست
یا خداااا چقد احمق مامانت

متاسفان..

منو حسود خطاب میکنه😂

میگه خوشبخت میشم تو و پدرت میبینیت و میترکید 

واقعا تا این حد حس بیچارگی نکرده بودم

سر قبلی هم اینقد منو تحقیر کرد و توهین کرد بهم چون اینقد دیگه بیعاره گذاشت بابام بره ماموریت و آوردش خونمون بعدشم میترسید طرف از من خوشش بیاد چون از لحاظ چهره از بچگی مامان و خواهرم اذیتم میکردن مامانم واضح نشون میده حسودی می‌کنه و ازم متنفره

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چقد تو فهمیده ای ...من خودم خیانت دبدم طلاق گرفتم دوتا دختر دارم. .شوهر اون زنه فهمید ابرومون ...

منم از همین میترسم 

شهر کوچیک 

فامیلیم 

هردو متاهل 

بفهمن رابطه دارن از شهرمون هیچی باید ازین کشور هم برم 

خانوادم سرشناسن تو شهرمون و همه میشناسنشون

مطمئنی مادر و پدرت زن و شوهرن؟ بعد 5 تا بچه؟ 20 ساله شونه با این کارا ؟ پیچ در پیچه

بله 

مارو بهونه کردن گفتن برای اینکه بچه طلاق نشید با هم موندیم ولی برای سرپوش گذاشتن روی کاراشون بود 

از اول زندگیشون همین بودن انتظار بیشتری نمیشه ازشون داشت 

جنسی هم رابطه دارن یا فقط چت .مامانت چند سالشه؟

جنسی بیخبرم 

ولی وقتی سرقرار میرن لابد یچیزایی هم بینشون اتفاق میوفته 

وعده وعید داده بهش که من دخترشو دارع اینجور باهام رفتار میکنه و براش مهم نیست کسی بفهمه

برو مشاوری چیزی ببین چی میگن واقعا دیگه نمیدونم چی بگم بعضی مشکلات هست ادم میگه برو ازدواج کن ازشون ...

باشه عزیزم ، ممنونم حتما 

بله متاسفانه

مادرت چند سالشه؟برا چی پدر و‌مادرت اختلاف دارن؟؟؟

مامانم۴۴ 

دختر عمو پسرعمو ان 

ازدواجشون اجیاری بود 

مادر پدرم کینه بدل داشت از مامانم برای همین پدرم با مامانم ازدواج کرد که اذیتش کنه 

از وقتی چشممو باز کردم دعوا و بحث و کتک کاری بود 

موندم اینا که مغزشون اونجاشون بود چرا پنجتا بچه آوردن 

مسئولیتمونو هیچوقت قبول نکردن 

جز مامانم که خواهر بزرگم چون پایه خراب کاریاشه و داداشمو چون پسره دوست داره از ما بیزار

مامانم۴۴ دختر عمو پسرعمو ان ازدواجشون اجیاری بود مادر پدرم کینه بدل داشت از مامانم برای همین پدرم با ...

به اون مرده چند بار تذکر بده کات کنه با مادرت  .این جور رابطه ها معمولا دیگه کار به جای باریک کشیده میشه ابرو ریزی میشه

به اون مرده چند بار تذکر بده کات کنه با مادرت .این جور رابطه ها معمولا دیگه کار به جای باریک کشیده ...

دلم میخواد بمیرم 

بابام یبار علنی خیانت کرد بعدش رابطه هاش بیخود بود ولی مامانم چندین بار 

هنوز که هنوزه میزنه تو سر بابام و دعواشون میشه دلم میخواد سر مامانم داد بزنم تو بدتر و کصافت تر از بابا بودی 

بدتر از همه اینه بخاطر اینکه از بابا جدا نشی پنجتا بچه آوردی تهشم هیچکدوم مسئولیت قبول نکردید

به مادربزرگ بگو ببین چی میگه.مادر مادرت

فوت شدن 

هردوشون 

عمو و داییامم قابل اعتماد نیست ده تا میزارن روش پخش میکنن