2777
2789

خدایی این موضوع خنده دار نیست؟ 

با من دعواش شده امروز مامان بابام من قضیه رو برا ما هم بگو ببینیم چطور شده تعریف کردم با من جلو بقیه اینطوری حرف زده گفتن حرفا تو رو که شنیدیم بهت حق دادیم خب راست میگی کارش زشت بوده اون اینطوری برا ما تعریف نکرد اون چیز دیگه ای گفت و اگه اینطور بوده بیاریمش از دلت در بیاره؟ 

گفتم بیاریدش مگه نگفتید خونه شما نیست بعد فهمیدم خونه مامان بابام رفته و اونجاست و اونا به من نگفتن 

منم گفتم این قول هم بده باز زیرش میزنه میخوام جدا شم میگن حالا بذار ما وساطت کنیم باهاش حرف بزنیم ازش قول بگیریم. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
بچه دارید؟

بله یه دونه سه سالشه

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی نفهمیدم

تاپیک قبلمم بخونید. 

🤣🤣ببخشید خیلی بچه اید . جدا شو بعدی

خب اون رفته خونه بابا من بابا من میخواستم جدا شم. 

به نظرم بهش فرصت بدید و حتما باهم برید پیش مشاور... مردا اکثرا اول بخاطر غرور بیجاشون نمیان و مخالفت میکنن... ولی اگر شما قلقش دست تون باشه میتونید راضیش کنید... هر زن هنرمندی باید بتونه قلق مردش رو پیدا کنه... 

تخم سگ

😂

به نظرم بهش فرصت بدید و حتما باهم برید پیش مشاور... مردا اکثرا اول بخاطر غرور بیجاشون نمیان و مخالفت ...

خیلی تا حالا فرصت دادم پشیمونم کرده خب. 

خب اون رفته خونه بابا من بابا من میخواستم جدا شم.

ما هیچ اون بچه بی گناه هیچ ولی واقعا خودت خجالت نمیکشی از این زندگی ؟ یکسره دعوا آبرو ریزی بیرون کردن قهر کردن باز فرداش آشتی .ببین من دلم برای خودت نمیسوزه ها ولی آه اون بچه دامنتون و میگیره اینجور دارید با روانش بازی میکنید خودتون به روانپزشک نشون بدید هر دو مگه میشه انقدر صفر و صد باشید؟ من از زمانی که یادمه داری دعوا میکنی سرما خوردی تو خیابون ولت کرد تااااا الان