2777
2789
عنوان

30تا پرانول 40 بخورم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 71 پست
عزیزم تاپیکاتو دیدم فهمیدم مشکل افسردگی حاد داریاگر تهرانی برو پیش دکتر مهری نجاتاز روی نوار مغز بهت ...

ن شهرستانم حتی خانوادم نمیدونن  دارو مصرف میکنن وگرنه آبرو برام نمیزارن

يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)
چقدر منیمنم هر کس بهم میگه بجنگ بپذیر کنار بیا بیشتر اعصابمو خرد میکنهجنگ چی تحمل چیوقتی هیچچچ دلیلی ...

الان میگن همه رفتنی هستیم میمیریم

وقتی دلیلی ندارم ب زنده موندن 

يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلت اینه ک راه دیگه ای نداریمنم چیزی ندارم ک براش بجنگم خب؟از۱۳سالگی چیزی نداشتم جز بدبختی و اولین ...

میدونی چی حس میکنم کسایی ک از مرگ میترسن زودتر میمیرن

اونایی ک مثل من میخان زودتر تموم میشه زیاد عمر میکنیم ک چی خو خدا از جونم چی میخای؟

واقعا با تمام وجودم میفهممت میدونم چی میگی ولی باورکن راه دیگه ای نیستاگه راه دیگه ای پیدا کردی ب من ...

راه دیگه تحمله

من قدرت تحمل ندارم

اگه دارو بخوری بدتر میشی لحظه به لحظه دلت میخواد برگردی به الانت که هستی

چی بگم خواهر منم ترسم همینه 😭

چی بگم خواهر منم ترسم همینه 😭

من خودم دیدم بیمارا را تو بخش حتی دور از جون شما خیلیا کارشون به ICU میکشه میرن کما 

شما خودت ببین مشکل چیه سعی کن رفع کنی نه اینکه بدترش،کنی 

از خدا کمک بگیر قرآن بخون نماز بخون مسجد برو با انسانهای مومن حرف بزن حرم امامزاده برو حال دلت خوب بشه

الحمدلله رب العالمین ...
من خودم دیدم بیمارا را تو بخش حتی دور از جون شما خیلیا کارشون به ICU میکشه میرن کما شما خودت ببین مش ...

بخدا محدودیت های خانواده منو دیونه کرد اونا عین خیالشون نیس 

بخدا محدودیت های خانواده منو دیونه کرد اونا عین خیالشون نیس

سعی کن به آرامش برسی 

همه دارن منم که متاهلم تو ی سری مسائل محدودیت دارم این اقتضای آدمهاست که تو هر شرایطی محدود باشن و سخت بگیرن 

اگه دارو بخوری کسی اذیت نمیشه جز خودت بقیه هر کسی به کار خودشه

الحمدلله رب العالمین ...