یه_بهمنی مدیر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 3040 عنوان 30تا پرانول 40 بخورم چی میشه | مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 71 پست نمیخام بمیرم فقط میخام بخوابم دیگه بیدار نشم يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:) دیروز | 16:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_بهمنی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 3040 عزیزم تاپیکاتو دیدم فهمیدم مشکل افسردگی حاد داریاگر تهرانی برو پیش دکتر مهری نجاتاز روی نوار مغز بهت ... ن شهرستانم حتی خانوادم نمیدونن دارو مصرف میکنن وگرنه آبرو برام نمیزارن يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)
یه_بهمنی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 3040 چقدر منیمنم هر کس بهم میگه بجنگ بپذیر کنار بیا بیشتر اعصابمو خرد میکنهجنگ چی تحمل چیوقتی هیچچچ دلیلی ... الان میگن همه رفتنی هستیم میمیریموقتی دلیلی ندارم ب زنده موندن يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)
zhraawmzs عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 242 الان میگن همه رفتنی هستیم میمیریموقتی دلیلی ندارم ب زنده موندن میگن خودکشی باعث عذاب اطرافیان میشهخب چه فرقی با مرگ طبیعی دارهمرگ مرگه دیگه
یه_بهمنی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 3040 دلیلت اینه ک راه دیگه ای نداریمنم چیزی ندارم ک براش بجنگم خب؟از۱۳سالگی چیزی نداشتم جز بدبختی و اولین ... میدونی چی حس میکنم کسایی ک از مرگ میترسن زودتر میمیرناونایی ک مثل من میخان زودتر تموم میشه زیاد عمر میکنیم ک چی خو خدا از جونم چی میخای؟ يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)
یه_بهمنی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 3040 واقعا با تمام وجودم میفهممت میدونم چی میگی ولی باورکن راه دیگه ای نیستاگه راه دیگه ای پیدا کردی ب من ... راه دیگه تحملهمن قدرت تحمل ندارم يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 84266 من ن سلامت جسمی دارم ن سلامت روان اگه دارو بخوری بدتر میشی لحظه به لحظه دلت میخواد برگردی به الانت که هستی الحمدلله رب العالمین ...
یه_بهمنی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 3040 اگه دارو بخوری بدتر میشی لحظه به لحظه دلت میخواد برگردی به الانت که هستی چی بگم خواهر منم ترسم همینه 😭 يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 84266 چی بگم خواهر منم ترسم همینه 😭 من خودم دیدم بیمارا را تو بخش حتی دور از جون شما خیلیا کارشون به ICU میکشه میرن کما شما خودت ببین مشکل چیه سعی کن رفع کنی نه اینکه بدترش،کنی از خدا کمک بگیر قرآن بخون نماز بخون مسجد برو با انسانهای مومن حرف بزن حرم امامزاده برو حال دلت خوب بشه الحمدلله رب العالمین ...
یه_بهمنی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 3040 من خودم دیدم بیمارا را تو بخش حتی دور از جون شما خیلیا کارشون به ICU میکشه میرن کما شما خودت ببین مش ... بخدا محدودیت های خانواده منو دیونه کرد اونا عین خیالشون نیس يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 84266 بخدا محدودیت های خانواده منو دیونه کرد اونا عین خیالشون نیس سعی کن به آرامش برسی همه دارن منم که متاهلم تو ی سری مسائل محدودیت دارم این اقتضای آدمهاست که تو هر شرایطی محدود باشن و سخت بگیرن اگه دارو بخوری کسی اذیت نمیشه جز خودت بقیه هر کسی به کار خودشه الحمدلله رب العالمین ...
boshra_khanoom عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 171 بخدا محدودیت های خانواده منو دیونه کرد اونا عین خیالشون نیس والا منم که محدودیت ندارم از 7 دولت آزادم مثل توام