2777
2789
عنوان

از بیماری های جنسی نمیترسین

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 138 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترسی که مانع رشد بشه بی معنیه

من گاهی اوقات فکر میکنم شاید مجرد موندن برای خیلیا بهتر باشه ، آدم مجرد سن بالا اطرافم داریم زندگیشونم بد نیست 

به هر حال ازدواج چیزی نیست که راجع بهش سخت گیری نشه، اونم الان که آدمها اکثرا صداقت کافی رو ندارن و خیلی پیچیده شدن باید تا جایی که میشه با احتیاط و منطق بهش فکر کرد 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 

[QUOTE=362089074]وای خوش به حالت 😍😍😍 مرسی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 میشه بگی چجوری اشنا شدی و اینکه چجوری فهمیدی خوبه و ...[

یه نسبت سببی خیلی خیلییییی دور داشتیم و پدرم رو بواسطه شغلشون‌میشناختن  به کفته  خودشون یبار که منو دیدن بعد تحقیق و اینکه از انتخابشون مطمین شدن برای خواستگاری پاپیش گذاشتن ماهم بعد تحقیق و …اجازه دادیم بیان خونه و بعدشم دوره آشنایی و ایجاد علاقه خیلی زیاد و عاشق شدن و دیوانگیییییی❤️

عزیزم ماهردو ادمای متشرعی بودیم حرام و حلال و محرم و نامحرم برامون مهم بود  و خوب قطعا کسیکه این‌جیزا براش مهمه سراغ روابط خارح ار عرف و شرع هم نمیره 

راهش پیداکردم پسر مومن و دینداره

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
فداتشم😘😘آره عزیزم تجربیم

انشالله همون رشته و دانشگاهی که دوست داری قبول بشی 

اصلا هم‌ نگران و ناراحت نباش که مثلا چرا ۱۸ سالگی نرفتی دانشگاه میری دانشگاه میبینی طرف ۳۰ سالشه و بچه و شوهر داره و فوق داره و اینا باز کنکور داده اومده رشته های علوم پزشکی 

و اینم بگم تا اخرین لحظه و اخرین توانت بخون و ناامید نشو و صبور باش حتی یه تست میتونه نجاتت بده 

موفق باشی عزیزم 😘😘😘🙏🏻🙏🏻

[QUOTE=362089074]وای خوش به حالت 😍😍😍 مرسی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 میشه بگی چجوری اشنا شدی و اینکه چجوری فهمی ...

عزیزم موفق و‌ شاد باشی 

خوشحال شدم برات 

برای منم دعا کن به خدا منم اهل حرام و حروم و محرم نامحرم هستم 🥲

اره دقیقامن داخل یه خانواده مذهبی بزرگ شدم بخدا قسم وقتی دیدم اینا که اینجوری از خدا پیغمبر دم میزنن ...

ولی باورت‌میشه من مرد واقعی مومن ندیدم‌که خیانتکار باشه 

اتفاقا خیانتکارهایی که دیدم دوروبرم اهل همه جور فسق و فجوری هستن 

والبته اینم بگم اطرافم پرهستن از مردای شریف و متعهدی که اهل دین خیلی نیستن ولی بسیار متعهد به زن و زندگیشون هستن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
عزیزم موفق و‌ شاد باشی خوشحال شدم برات برای منم دعا کن به خدا منم اهل حرام و حروم و محرم نامحرم هستم ...

انشالله بهترینش نصیبت میشه❤️

انشالله همون رشته و دانشگاهی که دوست داری قبول بشی اصلا هم‌ نگران و ناراحت نباش که مثلا چرا ۱۸ سالگی ...

مرسی عزیزم😘😘😘🥰🥰

آره من سال دوممه  سال اول به خاطر ساعت زیاد مدرسه نتونستم برسم 

الان که وقت دارم میخونم 

مرسی فداتشم❤️‍🔥❤️

خلاصه بهترین راهش همون انجام آزمایش ها و واکسن زدنه که عوارضای خودشو هم داره و تخقیق و اشنایی کافی و مشاوره و انجام تست های روانشناسی

دیگه خدا بزرگه ، حقیقتش فایده نداره آدم همش نگران آینده باشه و انقدر دغدغه بشه براش حداقل تا وقتی که هنوز تو شرایطش قرار نگرفته  باشه ،چون زندگی تو حال رو از دست میده مگه آدم چقدر عمر میکنه که همش بخواد نگران باشه 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚