2777
2789
عنوان

یه دختره تو اشناهامون بود تغیر جنسیت داد

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 61 پست
دست خود آدم نیست عزیزم ما چون تجربه نکردیم درک نمی‌کنیم وقتی میشه عمل کرد و جوری که دوست داشت زندگی ...

ولی باید زمان درست عمل کنن زمان مناسب نه این که خانومه یه بچه ۷ ساله داره یادش آمده که ت ر ن س هست ...گناه داره بچه تو این سن سر درگم بشه که مادرش چرا پسر شد

.....🤪....
ببخشید حالا نمی‌دونستم شما کشته مرده شونی 😐

چی میگیییییی میگم داری اشتباه میزنی اونی   که ترامپ میخاد ممنوع کته عمل همجنس‌گرایی د ازوواح همجنس هاست نه عمل تغییر جنسیت 😑😑

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی باید زمان درست عمل کنن زمان مناسب نه این که خانومه یه بچه ۷ ساله داره یادش آمده که ت ر ن س هست . ...

ار ترس قضاوت ما آدما 

تو همین تاپیک تو قرن ۲۱ هنور بعضیا این بندگان خدا رو کافر میدونن 

چند سال پیش ک دیگ اگ میگفتن حکم تیرشون میومد

چی میگیییییی میگم داری اشتباه میزنی اونی که ترامپ میخاد ممنوع کته عمل همجنس‌گرایی د ازوواح همجنس ه ...

آخه همه یه جوری برای اینا دل میسوزونن برا قربانی‌ای دارک وب و گرسنه های آفریقا دل نمیسوزونن گلی💚

حمایت بیخودی و افراطی 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
شما عقلت کمه خبوگرنه کسی ک سرطان میگیره باید به تقدیر خدا قانع باشه و نره دکتر برای درمان اینم یه مر ...

مرسی از عقل زیاد شما 

کسی میگه نعععع من چیزی که خدا برام خواسترو نمیخوام چیزی که خودم دوست دارم باید باشه یعنی چی؟

در ضمن نود درصدشون عمل نمیکنن مییگن اووااا ضررر داره 

وفقط تیپو قیافه جنس مخالف رو میزنن 

ومیرن قاطی جنس مخالف هم شکلشون میشن برای اینکه عشقو حال کنن 

توی همین سایت تاپیک بوده بش گفتن چرا عمل نمیکنی گفتم اخه خیلی ضررداره داروهاش زیادن 😏

الان تو خیابون را میری نمیفهمی طرف واقعا دختره یا چی 

خودت حضری بچتو بزاری با اینایی که تغییر جنسیت دادن ازدواج کنن ؟

مرسی از عقل زیاد شما کسی میگه نعععع من چیزی که خدا برام خواسترو نمیخوام چیزی که خودم دوست دارم باید ...

ما ک نمیفعمیم از شما عمل کنن یجور میرونی شون عمل نکنن یحور 

و بلع این عمل خطرش خیلی بالاست خیلیا سر این عمل می می‌ میرن ویا باید تا آخر عمر قرص هورمونی بخورند

من ک بچه ندارم و تا بچه دار شم و بزرگ بشه حیلی راهه شاید نزارم ازدواج کنه ولی به منم مربوط نیست ک اون بنده خدا رفته عمل کرده و خودشو درمان کرده 

این یع عمل دلبخواهی نیست یه عمل درمانی هست و باید ۴ ۵ سال زیر نظز راون پزشک باشن تا تایید بشه ک نیاز به عمل دارن یا نه 

ببخشید رابطه جنسی چی؟چون دستگاه تناسلی برداشته میشه میتونن طوری جایگزین بکنن که روتین بشه؟

چند مدل عمل جراحی براش هست

یکیش گذاشتن پروتزه که دستگاه جنسیشون شکل نرمال مثل باقی آقایون پیدا میکنه ولی حس خیلی قوی نداره، از عضلات و پوست ران یا ساق پا و دست هم ممکنه توی این عمل برای ساختن الت تناسلی استفاده کنن

ولی خب میتونن با این رابطه داشته باشن

یه راه دیگش ساختن یه آلت مینیاتوری کوچیک از خود کلیتوریس هست که خب خیلی بزرگ نیست ولی حس قوی تری داره

و حتما خیلی راه های جدید تر که من ازشون بی اطلاعم

در کل خیلی پیشرفت کرده

یعنی میتونن نعوظ و انزال و لذت جنسی رو تجربه کرد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دست خود آدم نیست عزیزم ما چون تجربه نکردیم درک نمی‌کنیم وقتی میشه عمل کرد و جوری که دوست داشت زندگی ...

خدا کی گفته به هر قیمتی خوشحالی بندشو میخواد کدوم آیه ؟کدوم سوره ؟

من از این که خودم رو با چاقو ببرم خیلی خوشحال میشم 

به کسی هم آسیب نمیزنم آیا کارم درسته 

مگه این جسم برای خودمونه که تصمیم بگیریم چیکارش کنیم یا نکنیم 

خود خدا توی قرآن فرمودن این جسم رون بهتون عطا کردم این جسم برای خداست وحق آسیب زدن ب اون رو ندارید 

آیا این همه عمل آسیب زدن به اموال خدا نیست ؟

یکی علت های حرام بودن خودشی برای همینه

آخی چقدر جالبه!انگار میگن نمیتونن بچه دارشن راسته؟!

با اسپرم اهدایی ممکنه چون ایشون اسپرم ندارن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ما ک نمیفعمیم از شما عمل کنن یجور میرونی شون عمل نکنن یحور و بلع این عمل خطرش خیلی بالاست خیلیا سر ا ...

تو پست بالا توضیح دادم چرا اشتباهه 

من محوریتم روی خدادوستیه 

هیچوقت از اینکه خدا بهم یه چیزی رو نداده گله نمیکنم 

محبت به خدا بخاطر خود خداست نه اینکه اگر یه روز یه چیزی ناراحتم کرد برم گلایه کنم یا بزارش کنارش 

داد خدارو شکر نداد خدارو شکر 

نمیدونم متوجه مطلبم میشی یا نه 

یکی از خصوصیات افراد عارف مسلک در قدیم این بوده که دنیاگریز بودن 

چون میگفتن ما خدارو داریم وهیچی نمیخوایم 

اگر کسی واقعا عاشق خدا باشه اصلا تو فکرش هم نمیگنجه چیزی که خدا بهش رو تغییر بده 

یعنی اینکه ایمانش به خدا سسته واقعا وجود خدارو درک نکرده

ایمان قوی فقط نماز  و روزه نیست باید واقعا به خدا ایمان داشته باشی