2777
2789
راستش شوهر منم حساسهیعنی یه موقع هایی اوکیه ها بزم با دوستام بیرون ولی باید اجازه بگیرممن از لفظ اجا ...

حالا بیایید از این زاویه ببینید ،اسمشو اجازه گرفتن نزارید ، اگه بیرون می‌رید با کسی در واقع با مطلع کردن همسرت در درجه اول به خودت و بعد به همسرت احترام می‌زاری و در دراز مدت  اونم یاد میگیره که جایی رفت به شما  اطلاع بده این میشه تعامل دو سویه ،البته همه اینا به طرز فکر بستگی داره

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
حالا بیایید از این زاویه ببینید ،اسمشو اجازه گرفتن نزارید ، اگه بیرون می‌رید با کسی در واقع با مطلع ...

من اصلا مشکلی با اطلاع دادن ندارم ولی ایشون اسمشو گذاشته اجازه گرفتن

من ازین کارا خوشم نمیاد انگار اون رییسمه!

مثلا بهش بگم دارم میرم فلان جا

نه اینکه منتظر باشم تایید کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا مشکلی با اطلاع دادن ندارم ولی ایشون اسمشو گذاشته اجازه گرفتنمن ازین کارا خوشم نمیاد انگار او ...

البته گفتم ،مونده به طرز فکر و جنبه طرف،اجازه مال کسیه که از خوب و بد ی کاری بی اطلاع باشه بعد برای انجامش از ی عاقل تر ب اصطلاح اجازه بگیره وقتی کسی در مقطع ازدواج قرار میگیره ،یعنی به اون رشد عقلی برای تشخیص رسیده مگر اینکه خلافش ثابت شه

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
البته گفتم ،مونده به طرز فکر و جنبه طرف،اجازه مال کسیه که از خوب و بد ی کاری بی اطلاع باشه بعد برای ...

فکر میکنه من تو به سری جنبه ها به اون بلوغ نرسیدم و فکر میکنه دارم زیاده روی میکنم

فکر میکنه من تو به سری جنبه ها به اون بلوغ نرسیدم و فکر میکنه دارم زیاده روی میکنم

من نمیدونم همسر شما چقدر نسبت به شما شناخت و آگاهی داره ،ولی اگه بدونه که شما قدرت تشخیص و تمیز دادن درست و غلط رو خوب میدونید ،کارش اشتباهه ولی باید پای صحبت و نظر اون هم نشست و شنید ، بعضی مواقع افکار آدمها با عملکردشان تفاوت داره ،یعنی عملکرده از یک سری قوانین مثلاً سنتی نشآت میگیره

من نمیدونم همسر شما چقدر نسبت به شما شناخت و آگاهی داره ،ولی اگه بدونه که شما قدرت تشخیص و تمیز دادن ...

دقیقا

بنظر خیلی منطقی میاد ولی یه سری افکار سنتی و بدبینی هایی که ریشه تو خانواده اش داره نمی‌ذاره منطقی پیش بره تو این مورد

دقیقابنظر خیلی منطقی میاد ولی یه سری افکار سنتی و بدبینی هایی که ریشه تو خانواده اش داره نمی‌ذاره من ...

اره ،بعضی رفتار ا گرفته شده از خانواده یا تحت تاثیر اوناست،مرد نباید زندگی متاهلی شو  تحت شعاع زندگی قبلش قرار بده ،چون تفکر خانواده همیشه یا بیشتر مواقع با مخالفت زوج روبرو میشه،مخصوصا توی این مورد ، 

من نظرم اینه اگه شریک زندگیت خودشو ثابت کرد باید براش آزادی قایل بشی تا از زندگی متاهلی زده نشه و حس بد که مستقیم تو روابطش موثره نداشته باشه، این تامل می‌تونه که زندگی ایده آل رو برای هردو رقم بزنه

آره ولی نمیدونم چجوری متوجهش کنم.چون قبول نمیکنه

بالاخره زن و شوهر می‌دونن چطور و از چه راهی خواسته خودشونو به طرف القا کنن

مرسی از صحبت های دلنشینتحس خوبی بهم دادی.بله درسته اتفاقا میدونم و لجبازی اجازه نمیده بهم.

بین  متاهلا این بدترین و مهلک ترین سمه که باعث نابودی و به سرانجام درست نرسیدن خاصه هامون میشه،اگه یاد بگیریم در آرامش و بدون لجبازی پیش بریم ،بهترین ها در انتظار مونه، 

توضیحش مفصله و راهکار فراوون برای هر  بن بستی

بین متاهلا این بدترین و مهلک ترین سمه که باعث نابودی و به سرانجام درست نرسیدن خاصه هامون میشه،اگه ی ...

آره واقعا من هر وقت لجبازی رو گذاشتم کنار نتایج مثبتی گرفتم.

ولی این حس قربانی بودن و در حقم ظلم شدن اجازه نمیده این کارو ادامه بدم.

آره واقعا من هر وقت لجبازی رو گذاشتم کنار نتایج مثبتی گرفتم.ولی این حس قربانی بودن و در حقم ظلم شدن ...

چرا شما خانما اینطور فکر میکنید ،برای همسر امون ، هیچ حس قربانی نباید باشه