راستش شوهر منم حساسهیعنی یه موقع هایی اوکیه ها بزم با دوستام بیرون ولی باید اجازه بگیرممن از لفظ اجا ...
حالا بیایید از این زاویه ببینید ،اسمشو اجازه گرفتن نزارید ، اگه بیرون میرید با کسی در واقع با مطلع کردن همسرت در درجه اول به خودت و بعد به همسرت احترام میزاری و در دراز مدت اونم یاد میگیره که جایی رفت به شما اطلاع بده این میشه تعامل دو سویه ،البته همه اینا به طرز فکر بستگی داره
#من مرد هستم # حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اصلا مشکلی با اطلاع دادن ندارم ولی ایشون اسمشو گذاشته اجازه گرفتنمن ازین کارا خوشم نمیاد انگار او ...
البته گفتم ،مونده به طرز فکر و جنبه طرف،اجازه مال کسیه که از خوب و بد ی کاری بی اطلاع باشه بعد برای انجامش از ی عاقل تر ب اصطلاح اجازه بگیره وقتی کسی در مقطع ازدواج قرار میگیره ،یعنی به اون رشد عقلی برای تشخیص رسیده مگر اینکه خلافش ثابت شه
#من مرد هستم # حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
فکر میکنه من تو به سری جنبه ها به اون بلوغ نرسیدم و فکر میکنه دارم زیاده روی میکنم
من نمیدونم همسر شما چقدر نسبت به شما شناخت و آگاهی داره ،ولی اگه بدونه که شما قدرت تشخیص و تمیز دادن درست و غلط رو خوب میدونید ،کارش اشتباهه ولی باید پای صحبت و نظر اون هم نشست و شنید ، بعضی مواقع افکار آدمها با عملکردشان تفاوت داره ،یعنی عملکرده از یک سری قوانین مثلاً سنتی نشآت میگیره
دقیقابنظر خیلی منطقی میاد ولی یه سری افکار سنتی و بدبینی هایی که ریشه تو خانواده اش داره نمیذاره من ...
اره ،بعضی رفتار ا گرفته شده از خانواده یا تحت تاثیر اوناست،مرد نباید زندگی متاهلی شو تحت شعاع زندگی قبلش قرار بده ،چون تفکر خانواده همیشه یا بیشتر مواقع با مخالفت زوج روبرو میشه،مخصوصا توی این مورد ،
من نظرم اینه اگه شریک زندگیت خودشو ثابت کرد باید براش آزادی قایل بشی تا از زندگی متاهلی زده نشه و حس بد که مستقیم تو روابطش موثره نداشته باشه، این تامل میتونه که زندگی ایده آل رو برای هردو رقم بزنه
مرسی از صحبت های دلنشینتحس خوبی بهم دادی.بله درسته اتفاقا میدونم و لجبازی اجازه نمیده بهم.
بین متاهلا این بدترین و مهلک ترین سمه که باعث نابودی و به سرانجام درست نرسیدن خاصه هامون میشه،اگه یاد بگیریم در آرامش و بدون لجبازی پیش بریم ،بهترین ها در انتظار مونه،
توضیحش مفصله و راهکار فراوون برای هر بن بستی