2777
2789
۲سالهمه جالب با ننش منو میفرسته.اجازه رابطه با دوستام نمیده‌.تنها نمیزاره جایی برم.زود هم عصبی میشه

خوب باهاش حرف نزدی ؟جوابش چیه؟من اوایل ازدواج نمیراشت تنها جای برم بعد یک بار خودم پاشدم رفتم اومدم بهش گفتم اول ناراحت شد غر زد بعد دیگ ادامه دادم گوش نمیدادم لج هم نمیکردم دیگ انگار عادت کرد چیزی نمیگفت 

دقیقا گل و بلبل میشه.میرم خودم سرکار درسم میخونم .نزاشت شاغل شم یا درسم رو بخونم.میگم بریم لباس بخرم ...

خب همه اینا درست میشه مثل پول گرفتن

خدا کمکت کنه شیطانو ازت دور کنه

مگه قبلش نمیدونستی ک نمیزاره درس بخونی

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مثلا من خواستم جدا شم تنها راهش اینه مهریه بزارم اجرا یعنی😂

آره دیگه ،با وکیلم مشورت کنی همینو می گه ،سالم ترین راهش همینه ،ولی بعضی ها حرص شوهر بیرون میارن بزنه میرن شکایت و.....

والا چی بگم .شوهر من گیر نمیده ب لباس ارایشم حتی زیاد گیر نمیده بیرون رفتم البته منم تو‌هیچ کدوم زیا ...

خب همون دیگه

هر ادمی یه سری اخلاقای خوب و بد داره

شپوهر منم گیر میده حساسه خیلی ولی دوسش دارم

حتی اخلاقشم تنده ولی مهربونه داشته باشپه واسپم خرج میکنه

بابای خوبیه برای بچه ها زحمت میکشه خیلی خب قرار نیست منی ک وارد زمدگی زناشویی شدم بخاطر هر چیزی بگم طلاق

مگه کشکه اخه

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

نمدونم ولی حس میکنم خودت تلاش نکردی از اولم نمیخواستیش اللن دیگ فکرت فقط جدا بشی ولی عااقلانه تصمیم ...

نه میخواستم بخدا .

ولی وقتی دیدم شده ی سپر برای خواسته هام.شده مانع آزادیم.

متنفر شدم از اونجا

نه میخواستم بخدا .ولی وقتی دیدم شده ی سپر برای خواسته هام.شده مانع آزادیم.متنفر شدم از اونجا

الهی خوب حداقل سعی کن با کمک یک مشاور تلاش کن ببین میشه اخلاقش عوض کنی وقتایی که باهم خوب و خوشین باهاش حرف بژن انشالله درست بشه بعد اگر دیدی فایده ندار برو سراغ جدایی طلاق آخرین راه نه تنهاترین راه 

۲سالهمه جالب با ننش منو میفرسته.اجازه رابطه با دوستام نمیده‌.تنها نمیزاره جایی برم.زود هم عصبی میشه

قبل از ازدواج م اینجوری بود یا بعداً شده؟ 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
خب همون دیگههر ادمی یه سری اخلاقای خوب و بد دارهشپوهر منم گیر میده حساسه خیلی ولی دوسش دارمحتی اخلاق ...

بلع مخصوصا اگه پای،بچه وسط،باشه که دیگه ادم باید بیشتر راه بیاد و صبور تر باشه

طلاق بهترین راهه،اما وقتی که همه راهها رو رفته باشی و دیگه راهی نباشه  ، نه اینکه تا حرفی پیش میاد و یه بحث کوچک سر از دادگاه و طلاق در بیاری

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
طلاق بهترین راهه،اما وقتی که همه راهها رو رفته باشی و دیگه راهی نباشه ، نه اینکه تا حرفی پیش میاد و ...

راستش شوهر منم حساسه

یعنی یه موقع هایی اوکیه ها بزم با دوستام بیرون ولی باید اجازه بگیرم

من از لفظ اجازه خیلی بدم میاد 

سر همین همش جنگه

خودم شاغلم و مستقلم بااین حال بعضی اوقات زور میگه.

خب آدم حرصش درمیاد