2777
2789

مادرشوهرم توایل من و شوهرم دعوامون میشد حرفای چرت زیاد میگفت حتی بد منو پیش جاریمم میگفت ولی من به خانمی خودم و به خاطر شوهرم جوابشو ندادم و سکوت میکردم ولی چندین ماهه از ذهنم پاک نشده هنوز حرفاش خودمو مشغول درس و کار و ورزش میکنم حتی یک ماه قرص افسردگی خوردم بلکه یادم بره ولی نمیره چیکار کنم آروم شم؟ شوهرم میگه همه دارن آروم زندگیشونو میکننن تو همش حرفای چندین ماه پیش رو میاری وسط خب منم به خدا دارم میترکم با مادرشوهرمم یه ساختمونم میگم از اینجا در بیاییم شاید یادم بره دعوامون میشه😭😭😭😭

بعضی حرف ها هیچ وقت از ذهن آدم پاک نمیشه چیکار کنم یکم آروم شم؟ شوهرم میگفت امروز بریم مشاور حتی حوصله ندارم اون حرف هارو دوباره به زبونم بیارم بیان کنم موندم چیکار کنم دل شکسته ام آروم بشه😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

باید ازش تقاص پس بگیری تا اروم شی یا ازش فاصلههههههههههه بگیری از اونجا برو باهاش قطع  ارتباط کن 

اگه ازم بپرسی بهشت رو این زمین کجاست از اینجا بهت میگم🕋😍🤍💯

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مثل من با این تفاوت که جاری من طلبکار انگار ازم 

داشتم ظرفا رو میشستم گفتم بزار بشورم جاری خود شیرین گفت من آب میکشم دیگه تموم شد بود گفتم ن بعد مادرشوهرم میگه ولش کن خودش میشوره 🫥🫥🫥🫥 حق دارم ناراحت بشم

گند بعضی چیزا رو در نیار حتی سوگ عزیز هم دوره ای داره دیگه چندماه گذشته

معلومه تحربه نکردید اینطثری حرف میزنید

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏