2777
2789
عنوان

مامانم تبییض قائل میشه

95 بازدید | 12 پست

جاری آبجیم فامیله ی روز ک با مامانم تنها بودن از مامانم پرسیده کدوم دختراتو بیشتر دوس داری مامانم گفته زهرا (ابجی وسطیم جاری همینی ک ازش پرسیده ) خیلی دلم گرفت وقتی شنیدم اینو گفته 

با اینک اون ابجیمم هیچی برا مامانم نکرده ن کادویی ن چیزی 

دلم گرفت اگ منم ازدواج میکردم و دور میشدم ازش اینقد فرق نمیزاشت 💔 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر من که اصلا ما دوتا دخترو نمی بینه و فقط پسرش براش مهمه چی بگم اینقد تبعیض ازش دیدم که آرزوی مرگ ...

تو هم مجردی ؟ 

مامان منم وقتی میگ زهرااا ، بخدا مثل اینک استغفرالله از پیغمبر حرف میزنه 

خواهر داشتن بدترین اتفاق دنیاست حالا هی یه سری گارد بگیرناصلا اگه بچتون دختر شد خفش کنیددختر یا نبا ...

حالا برا من ی خوبیایی هم داشته وجود خواهرام اما فقط از این بدم میاد مامانم ی جوری زهرا زهرا میکنه  

تو هم مجردی ؟ مامان منم وقتی میگ زهرااا ، بخدا مثل اینک استغفرالله از پیغمبر حرف میزنه

بله قسم خوردم روزی که ازدواج کنم سالی یه بارم اسمی ازش نیارم ولی ربطی به ازدواج نداره چون خواهرم ازدواج کرده چشم دیدن اونم نداره

وای مخم رگ به رگ شد اسی😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

ببین عزیزم زهرا ابجیمه مامانم پیش جاری این زهرا ، خب ، 

گفته از دخترام زهرا رو بیشتر از همه دوست دارم 

جایش هم میاد ب زهرا میگ 

آبجی زهرا ب من زنگ زد گفت ک مامان پیش جاریم گفته زهرا رو بیشتر از همه دخترام دوس دارم 

ببین عزیزم زهرا ابجیمه مامانم پیش جاری این زهرا ، خب ، گفته از دخترام زهرا رو بیشتر از همه دوست دارم ...

خب عزیز من ناراحتی نداره.توقع داشتی پیش جاری زهرا بگه اون یکی دخترمو دوست دارم؟؟؟؟