2777
2789
عنوان

زنای همسایم واقعا هردو ناجور ان

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش افتضاح و ب کنار 

گوشیتو نده دستش ب هرکی زنگ بزنه  😐🤦🏻

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اینکه سبک زندگیشون چجوریه قطعا به خودشون مربوطه خب منم با لباس خونه تیشرت و لگ راه پله تمیز میکنم پس این موضوع ربطی به خراب بودن طرف نداره 

چیزی که میتونی راجع بهش اظهار نظر کنی اینه که مزاحمت و صدای بلند شونه که میتونی دوستانه درخواست کنی آرومتر باشن و فرهنگ آپارتمان نشینی رو گوشزد کنی بهشون

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏

چیه سریع متلک میندازین به روشنفکرا که حالا ی عده میان میگن فلان بهمان

کدوم ادم عاقلی تو این موارد میگه به خودشون مربوطه

فرهنگ اپارتمان نشینی ندارن 

مزاحمت برای همسایه دارن 

لباسی که میپوشن به خودشون مربوطه ولی اینکه فریاد بزنن نواحی خصوصیشونو نام ببرن فحشهای رکیک بگن و..کی گفته به خودشون مربوطه

به مدیر ساختمون اطلاع بدین همه همسایه ها شاکی بشین تا پیگیری کنن

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

اوه اینا افتضاحن

ما آپارتمانی نیستم همسایه بغلیمون رفته به شوهرم گفته همسایه رو ب رویتون زنش فلانه فیلمشو همه دیدن😐😐😐انقدر عصابممم خورد شد اخه بگو به توچه به شوهر من چه میای میگی

بعد چند وقته این زنه آشنا شده با ما من بچم کوچیکه یه وقتا میاد جلو در حالمو میپرسه شوهرش مغازه داره بهش کارتمو میدم شوهرم نباشه میره واسم وسایل میخره🥺🤦🏻‍♀️

به ما که آسیبی نرسونده

اسی ولی وضع شما خیلی بد جات باشم خونمو عوض میکنم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

باز امثال این خانما اومدن بگن طرف حق داره هرجوری بپوشه و... .. باشه پس طرف با لباس زیرم تو راهرو گشت شما حق نداری چیزی بهش بگی مخصوصا ک جلو فامیلا و شوهرتم راحت بود همینقدر و جلو بچه هاتون و پسرای جوونتون

برا رفتارشون و .. تعیین تکلیف میکنید ولی برای اینکار دیگش میگید ب خودش مربوطه عجب بابا عجب 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !