2777
2789
عنوان

به تساوی حقوق زن ومرد اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4474 بازدید | 451 پست
من نظرمو گفتم بازم میگین امثال من به نظر بقیه احترام نمیذارناین نظر منه من مدافع مردا نیستم مدافع حق ...

اگه یه مرد رو بخوان برای یک مرد دیگه قصاص کنن دیه لازم نیست مگر خانواده مقتول در ازای دریافت دیه بخوان رضایت بدن. ولی برای قصاص مرد در مقابل زن، خانواده زن باید نصف دیه رو پرداخت کنن تا مرد اعدام بشه

اگه یه مرد رو بخوان برای یک مرد دیگه قصاص کنن دیه لازم نیست مگر خانواده مقتول در ازای دریافت دیه بخو ...

نمیدونم 

همه برگشتن به ما گفتن خانواده ی مقتول پول نداشتن بدن برای قصاص🤷‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه یه مرد رو بخوان برای یک مرد دیگه قصاص کنن دیه لازم نیست مگر خانواده مقتول در ازای دریافت دیه بخو ...

عزیز از پدرم سوال کردم اونی که میگم دو نفر در قتل دست داشتن و هر دو حکم اعدام گرفتن خانواده ی مقتول باید تفاضل دیه ی مقتول و دو قاتل رو میپرداختن

من از حرف دیگران پر نشدم کلی تحقیق کردمخب قوانینمون گویای همه چیزه لازم به پر شدن از طرف کسی نیست به ...

چون در زمینه قوانین مطالعه کردم وطبق تجربه اینا رو گفتم 

اگر دقت کرده باشید گفتم قوانین کشور تبصره هاش خیل یکمه ویه حکم کلی داده ولی درکل نمیشه گف درست نیس 

فقط کافیه بامنطق وعقل وتوجه بهرحقوق دوطرف درکش کنی فکر کردی یه عده ادم معمولی میان قاضی میشن وکیل میشن؟؟در واقع شرط وارد این عرصه شدن توجه به منطقه توجه به عقله 

اگر از روی احساس تصمیم بگیریم چطور می خوازم قاضی یا وکیل بشیم 

شما راه بهتری برای یکی از این قوانین نادرست داری مثال بزن واصلاحشم بگو البته با درنظر گرفتن همه جوانب 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

من نظرمو گفتم بازم میگین امثال من به نظر بقیه احترام نمیذارناین نظر منه من مدافع مردا نیستم مدافع حق ...

حق از دید من وشما خیلی تفاوت داره شما هم با همین طرز فکر به زندگیتون ادامه بدید

ولی اونقدری که من شنیدم فقط از خانواده زن پول میگیرن برای قصاص

من آخر هدف این تاپیک رو نفهمیدم. خب گیریم زن و مرد تفاوت فیزیکی و روانی دارن. این به چی منجر میشه؟ ت ...

عدالت بین زن ومرد یعنی قوانینی باشن که هردو به حق وحقوقشون برسن 

نه اینکه برای زن مثل مرد اجازه گرفتن ۴زن بزارن البته باشرایط وبیان برای مردا هم مهریه تایین کنن زنا هم نفقه بدن مردان هم به بچه ها شیر بدن و.....

باید ببینیم اولا عدالت چیه ؟ایا عدالت تک جنسیت بودنه؟یا رسیدن هردو جنسیت به حق وحقوقشون براساس فطرتشونه

حق از دید من وشما خیلی تفاوت داره شما هم با همین طرز فکر به زندگیتون ادامه بدیدولی اونقدری که من شنی ...

بله و لزومی نداشت شما کامنت منو ریپلای کنید وقتی نظراتمون متفاوته در مورد قصاص هم بله کلا برای قصاص تفاضل دیه گرفته میشه موردی که من گفتم دو نفر در قتل شریک بودن و تفاضل دیه ی دو قاتل با مقتول باید پرداخت میشد

چون در زمینه قوانین مطالعه کردم وطبق تجربه اینا رو گفتم اگر دقت کرده باشید گفتم قوانین کشور تبصره ها ...

میدونید چیه من حس میکنم همه این خوجیهات راجب قوانین برای سرپوش گذاشتن روی مردسالاری جامعس هر چی رو میخونی فقط به نفع مرداس چیو دارید کتمان میکنید

مردی دست به قتل زن بزنه عوض اینکه بزنن قصاص کنن از خانواده زن پول میگیرن تا اعدام بشه حتما میگیدمرد نون آوره خب نون آوره که باشه هر چند من با همچین حرفی هم مخالفم خب بگذریم عوض اینکه از خانواده داغدار زن پول بگیرن خودشون یه حقوقی به خانواده مرد بدن 

بله و لزومی نداشت شما کامنت منو ریپلای کنید وقتی نظراتمون متفاوته در مورد قصاص هم بله کلا برای قصاص ...

آون تفاضل دیه بحثش با قتل زن جداست

منم دلم نمیخواست شما رو ریپ بزنم گفتین مهریه میخوان دیه قبول ندارن زورم گرفت خواستم ریپ زدم بگم نخیر از این خبرا نیست 

جواب چه سوالی خب مگه تو قوانین مردا اجازه صیغه ندارن؟مگه ارثشون دو برابر نیست ؟مگه دیشون حتی جنین دو ...

جواب سوال اولت :شرط نوع ازدواج مجدد از حیث دائم یا موقت و نیز علت ازدواج مجدد مرد باید  از حیث عدم تمکین زن که مصداق همان نشوز زوجه است یا نا باروری زن و بیماری و..... است 

پس اگر زن این مشکل هارو داشت مرد میتونه بره دادگاه اجازه بگیره وزن دوم یا موقت بگیره

البته این درمورد زنم صدق میکنه اگر مردی در پرداخت نفقه وتمکین زنش کوتاهی کنه خا نوم میتونه بره شکایت کنه ومرد مجازات میشه حالا چون مردان روحیاتشون فطرتشون وقدرت جسمانیشون با زنان متفاوته میتونن همزمان با چند زن باشن ونیازشون چند برابر زنه. متفاوته، ولی برعکس زنان بنا بر فطرتشون نمیتونن هم زمان با چند نفر باشن  براهمین این ۴زن گرفتن برای مردان جایزه ولی اونم شرایط داره که خیلی سخته بعضیا سوءاستفاده میکنند دلیل نمیشه شما قانون رو زیر سوال ببری مشکل اینجا درازن قانون اینه تبصرش کمه براهمین امکان سوءاستفاده ازون بیشتره ولی درکل خوبه متناسب با شرایط وحق وحقوق دوطرفه 

جواب چه سوالی خب مگه تو قوانین مردا اجازه صیغه ندارن؟مگه ارثشون دو برابر نیست ؟مگه دیشون حتی جنین دو ...

جواب سوال دومت:ماجرای ارث بیشتر مردا رو بالا تر توضیح دادم میتونید ببینید 

جواب سوال سومت :اسلام با توجه به قوامیت مرد در خانواده، مسئولیت اداره اقتصادی خانواده را به عهده مرد قرار داده و زن از این مسئولیت معاف است. با توجه به اینکه دیه برای غرامت و جبران بخشی از خلأ ایجادشده در خانواده آسیب‌دیده است و از نظر اقتصادی نقش اصلی و کلیدی به عهده مرد نهاده شده، دیه به نفع بازماندگان مرد یعنی زن و فرزندان او به‌طور کامل گرفته می‌شود. به عبارت دیگر در بسیاری از موارد دیه کامل کسی که حقیقتاً از مقدار دیه بهره‌مند می‌شود، زن و فرزندان مرد هستند که به‌خاطر نبود مدیر اقتصادی خانواده در معرض آسیب اقتصادی قرار گرفته‌اند.

بر این اساس حذف مرد از صحنه خانواده و اجتماع در مقایسه با حذف زن، از نظر اقتصادی آثار زیانبارتری بر جای می‌گذارد. بنابراین عدالت، اقتضا می‌کند هنگام ضرر اقتصادیِ نبود مرد از محیط خانواده و اجتماع، به عامل مولد بودن او از حیث اقتصادی توجه شود و بین دیه او و دیه زن فرق گذاشته شود.

در مواردی که زن نقش اول اقتصادی را ایفا می‌کند، حکم مسئله چه خواهد بود؟ 

قانون به گونه عام وضع و اجرا می‌شود و موارد استثنایی که زن نقش عمده اقتصادی را به عهده گرفته، سبب نمی‌شود اصل قانون ملغا شود یا استثنا پذیرد. البته حتی در این فرض نیز مسئولیت اقتصادی خانواده به عهده مرد است و مرد نمی‌تواند از این مسئولیت‌ شانه خالی کند. زن فقط یک وظیفه اخلاقی به دوش خود احساس می‌کند. با وجود این در مواردی که زنان عهده‌دار مخارج زندگی باشند، حکومت اسلامی باید تدابیری را برای جبران خلأ ایجادشده بیندیشد.

4. حکم به تفاوت دیه زن و مرد در موارد افزون بر ثلث، به معنای کمتر بودن حق زندگی و سلامتی زن نسبت به مرد نیست. این قانون با توجه به دیدگاه اقتصادی اسلام و مسئولیت‌های مرد و زن که مرد را عامل اول اقتصادی می‌داند وضع شده است. حق زندگی برای زن و مرد یکسان است. بدین سبب، اگر مردی زنی را بکشد، می‌توان قاتل را با پرداخت نصف دیه کامل قصاص کرد و شارع ولیِ دم را به پذیرش نصف دیه و صرف‌نظر از قصاص نفس مجبور نمی‌سازد. این بدان معنا است که در دیه‌، مسئله به حق زندگی و سلامت بازنمی‌گردد و پیامدهای اقتصادی لحاظ شده است. مرد، با توجه به خصوصیات طبیعی‌اش قوی‌تر و در بُعد اقتصادی ظاهرتر است؛ و در صورت ناکارایی و فوت، خلأ وجودش بیشتر احساس می‌شود؛ وگرنه زن و مرد هر دو انسانند و از حق زندگی و سلامتی یکسان برخوردارند.این تازه یه دلیلشه پس دیه دراصل گرفتن انتقام جان یک انسان نیس بلکه جبران خسارتی هستش که بعد مرگ طرف به وجود میاد چون جان انسان اصلا هیچ قزمت ونرخی نداره