2777
2789
عنوان

به تساوی حقوق زن ومرد اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4474 بازدید | 452 پست
به هر حال این افراد هم وجود دارن و قانون باید جوابگوی استثنائات هم باشه. همونطور که من حرف شما رو که ...

من نگفتم وظیفه داره اما مجبوره شما مزایای شوهرت مزایه؟

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

سلام

نمیدونم چرا من این تاپیک رو ندیدم 

واقعا با حرفت موافقم 

کاملا درست میگی و خیلی برام جالبه که تا این حد اعتقادمون شبیه همه 

زن و مرد اگرچه باید بینشون عدالت باشه ولی کاملا با هم متفاوتن 

منتها این مسئله تو جامعه ی ما توسط خیلی ها پذیرفته نمیشه 

این خیلی ها همونایی هستن که قانون مهریه رو قبول دارن اما قانون ارثیه رو نه😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این موضوعاتیهذکه خودمم دربارش تحقیق میکنم هنوز به نتیجه جالب توجهی نرسیدم همینقدر که:زن اگر چه شاغل ...

ببین من شاغلم در حد نیاز حقوقمو برمیدارم بقیه پولمو میدم به شوهرم میگم مدیریتش با تو،که الحق هم خوب مدیریت میکنه و همه چیمون نصف نصف به نام میزنه، خیلیا با این کار من مخالفن ولی من میگم نمیخام درگیر خرج و مخارج بشم، من نهایتا باید در حد خرج شارژ و پول اسنپ و چنتا خرید کوچیک خودمو بدم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
من خودم کلا دوران تینیجریم تو عقیده شما بودم کسی نمیتونه حرفی رو تو سرمون بندازه غیر از منطق خودم

میگن کسی که خوابه میشه بیدار کرد کسی که خودشو زده به خواب هرگز شما با منطق خودتون پیش برید من با منطق خودم

ببین سوسیالیسم عزیزم

یه شعری هس که من این روز ها خیلی برای خودم میخونم 

هر سنگ و گلی گوهر نایاب نگردد

هر احمد و محمود رسول مدنی نیست

بر مرده دلان پند مده خویش میازار

زیرا که ابوجهل مسلمان شدنی نیست

واقعا شعر قشنگیه اعتقادت کاملا درست و به جاست ولی نمیتونی کسی که مخالف این نظره متقاعد کنی متاسفانه 

سلامنمیدونم چرا من این تاپیک رو ندیدم واقعا با حرفت موافقم کاملا درست میگی و خیلی برام جالبه که تا ا ...

خدایی ازتون تعجب می‌کنم که زنید واین حرفا رو میزنید🤐

اولا الان که دارن کلی تبلیغات میکنن برای مهریه کم ومهریه بعضیا هم واقعا کمه وحتی برای مهریه حق ثبت گذاشتن بعدش هم خیال کردین به زن همینطوری به راحتی مهریه میدن نه عزیز زن باید کلی بدوعه تا سالی یه بار بهش یه سکه بدن

ولی برای دیه مرد اینطور نیست همون موقع به صورت نقدی میدن

ببین زنو چقدر بی ارزش میدونن که اگه یه مرد بزنه زنو بکشه برای قصاص مرد خانواده زنه باید نصف دیه رو جور کنن چون ارزش زن نصف مرده

واقعا این چیزارو میشنوید  باز به‌نفع مردا حرف میزنید

واقعا اینجور تاپیکا رو که میبینم مطمئن میشم صدسال که هیچ، هزار سال دیگه هم جامعه ما از این مرد سالاری خلاص نمیشه چون زنهامون بیشتر سنگ مردها رو به سینه میزنن و خودشون رو جنس دوم میدونن

خدایی ازتون تعجب می‌کنم که زنید واین حرفا رو میزنید🤐اولا الان که دارن کلی تبلیغات میکنن برای مهریه ...

من نظرمو گفتم بازم میگین امثال من به نظر بقیه احترام نمیذارن

این نظر منه 

من مدافع مردا نیستم مدافع حق از نطر خودم هستم

راجع به قصاص هم فرقی نمیکنه کلا اگه بخوای قاتلی رو قصاص بکنی چه مقتول زن باشه چه مرد باید نصف دیه رو بپردازی همسایه ی ما آقا بود تو یه درگیری توسط دوستش کشته شد ولی خانواده ی مقتول نتونستن قاتل رو اعدام کنن چون نصف دیه رو نداشتن

چون نمیرن تو فاضلاب پس برابر نباشن؟😑

ذره ای منطقی نبود👎🏻 پس اینکه خانوما باردار میشن

ولی آقایون نمیتونن چی؟ فقط کار تو فاضلاب و معدن بلدین

بارداری و زایمان و بچه داری از این چیزایی که شما میگی

سخت تر و سنگینتره. زن از پس این برمیاد ولی بقیه نه؟

مشکل از دیدگاه شماست که زنو ضعیف میبینی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

تا حالا فک کردین ب این موضوع ک اگه ما زن‌ها هم مث مردها اجازه ۴تا شوهر داشتیم‌ باید ۴ تا خونه بچه می زایدیم‌ ۴ تا خونه ب تساوی تمیزکاری میکردیم‌ب تساوی ظرف میشستیم ب تساوی مادرشوهر داری و خواهرشوهرداری میکردیم ؟؟

آدم اعتقادی و دینداری هم نیسم ک بگین از دین دفاع میکنم

تا حالا فک کردین ب این موضوع ک اگه ما زن‌ها هم مث مردها اجازه ۴تا شوهر داشتیم‌ باید ۴ تا خونه بچه می ...

شما اگه اجازشو داشتی حتما چهارتا شوهر میکردی؟😂

مگه الان همه مردا چهارتا زن دارن؟

اگرم داشته باشن بازم خرج چهارتا زن و رفع نیاز جنسی چهارتا

زن و رفع نیاز عاطفی و برقراری عدالت کار ساده ای نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️