2777
2789
عنوان

به تساوی حقوق زن ومرد اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4474 بازدید | 451 پست
منظچرم تفاوت حاجی تفاوتتتتت حالا این تفاوت به چه حقوقی میرسه از سواد من و شما خارجه

خب وقتی از سوادت خارجه چرا تاپیک میزنی وکاربرا رو به جون هم میندازی 

خودت میدونی چی میخوای منظورت از تفاوت چیه 

فقط خواستم بدونم کجاش ربطی به مذهبی بودن داشت که اعلام کردی مذهبی نیستی😐

مردا حاظرن بچه بزان؟ 

مردا میدونن درد پریودی چیه؟ 

هزار تا چیز دیگه هست الان یادم نمیاد الکی گندشون نکنین 

همینجوری پررو هستن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واژه علمی نیست اما تو متون علمی اومده!!!فیزیک کوانتوم که تدریس نمیکنم یه تفکر بدیهی رو دارم میگم فک ...

اخه با بدیهیات میخواید درمورد یکی از مهم تریننن فاکینگ‌ مهم ترین مسائل کل تاریخ حرف بزنید؟

درسته خیلی وقتا این حقیقته که تلقین میشه اما وقتی تلقین میشه از حالت حقیقت و فکت در میاد چرا؟چون حقی ...

خب اینو که قبول دارید:

برای دخترو پسر ی که هردو ورزشکار باشن،تغذیه و ژنتیک مشابهی داشته باشه .

پسر بزرگ جثه تر و قوی تره از نظر جسمی نه ارزشیییییییی

اگه قبول ندارید ادامه بحث بی فایدس

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

موافقم وآقا این تساوی باعث شده مردا زنانه ودختران مردانه رفتارکنن

دقیقا نمیدونم چرا فک میکنن اگه مرد باشن بهتر ن خب حاجی توکه زن ستیز تری تا من

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

خب اینو که قبول دارید:برای دخترو پسر ی که هردو ورزشکار باشن،تغذیه و ژنتیک مشابهی داشته باشه .پسر بزر ...

معلومه که دارم.

ولی خب ربطشو به حقوق و تساوی اینا نمیفهمم 

چون اون بزرگتر و قوی تر میشه صادقانه دیگه مساوی نیستیم؟

اینا قوانین اسلامیه.... اگر قبول ندارید مهریه اسلامی هم نباید قبول داشته باشید

کدوم مهریه این مهریه رو که یه عمر زدید سر زنا دهنشون رو بستین دارن براش حق ثبت میزارن زن بدبخت تو راهرو دادگاه باید اینقد. بدونه تا سالی یه سکه اگه بهش بدن

حرف شما از بیخ غلطه

اول شما بگو به چه عنوانی داری از طرف نیمی از کره زمین صحبت میکنی و میگی نمی خوان تو فاضلاب کار کنن

اگر از لحاظ دوست داشتن باشه که مرد هم دوست نداره تو فاضلاب کار کنه و اگر از لحاظ اجبار و نیاز باشه کی گفته زن توی فاضلاب کار نمیکنه؟ یا بنایی نمیکنه؟

حتی من از طرف یکی از دوستام شنیدم که به بنایی علاقه هم داره

بله چون همه زنا شاید شرایطشو نداشته باشن که پزشک و وکیل مهندس بشن و یوقتایی مجبورن از بین فاضلاب و ب ...

اگه کار تو فاضلاب ارزشمندیه،پس زاییدن مردا هم ارزشمندی پس چرا به فکر این حق خورده شده ی خودشون نیستن؟

اره باور کن اگه فاضلاب بیانگر حقوق برابره میرم.

خب برید 

ملکه دیگه مسیول اقلیت معلوم درحال نیستیم🤣🤣🤣

انسانها بر اساس کارهایی مفیدی که برای بشر دادن با ارزش میشن نه جنسیت

احسنت

گلی من دلم نمیخواد یه مرد خرجم رو بده خودم ول بچرخم‌منم انسانم تلاش میکنم کار میکنم درآمد دارم خودم ...

عزیزم کسی مانعتون نیس برید کار کنید ودرامد داشته باشید ولی مردان براساس فطرتشون وقدرت بدنی که دارن برای کاربیرون ساخته شدن برای تامین نفقه خانواده

اینکه باید هم مهریه روزی بدین وهم خرج یه خانواده رو خوبه؟اینکه زنان خان خودشون هستن وبه کارهای خونه رسیدگی میکنند حالا دوست دارن بیرون کار کنن باخودشونه ولی وظیفه ای ازین جهت ندارن بده؟البته زنان هم وظیفه سنگین تربیت ورسیدگی به خونه وهمسرشون رو دارن  و....

کلا ذات مرد با زن متفاونه وقتی تو اون موقعیت باشی سختیش رو میفهمی

ضمنا اینکه مرد دوبرابر زن ارث میگیره برای زنش وفرزندانش بیشتر خرج میشه وعملا چیز زیادی براش نمیمونه 

پس لطفا چیزی میگید همه جوانب رو رنظر بگیرید شماهم اگر همسرتون فوت کنه بلاخره از مال ایشون اگر ارثی از مدرش گرفته به شما میرسه پس نباید فقط یه جهت رو دید باید تمام جوانب رو درنظر گرف

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

اگه کار تو فاضلاب ارزشمندیه،پس زاییدن مردا هم ارزشمندی پس چرا به فکر این حق خورده شده ی خودشون نیستن ...

هستن دیگه هستن 

بخصوص مردای گی 

برید ببینید چقد مقاله هست در موردش و احتمالا تا ده سال آینده نتایجشم که بارداری در مردانه می‌بینیم