بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
محاله بچه ای مادرش کیک و شیرینی خونگی و پیراشکی و....درست کنه نخوره میوه خشک و آجیل دوست نداشته باشه بعدم مگه معده بچه چقدره با ی مشت پسته بادوم و یدونه سیب یا موز برای میان وعده سیر و پر از انرژی میشه
اینا رو تو خونه میخورن .خود مدرسه هم میگه مغز و اجیل نیارن. هم تهیه ش برا خیلی ها سخته دلشون میخواد هم اینکه ابتدایی هستن ازینا میذارن دهن شون بدو بدو می کنن احتنال خفگی دارن. سال های قبل پیش اومده بوده.
بعدم یه مشت گردو و نخود کشمش اصلا سیر نمی کنه شکم شون خالی می مونه
به نظرم زودتر بیدارشون کن که برا نهار گشنه بشن ادم از خواب پاشه اصن میلش به غذا نمیکشه حداقل ۹ بیدار ...
اخه ما یکم برنامه زندگیمون نا منظمه
باباشون ساعت ۱ صب میاد خونه اینا باید یکی دو ساعت پیش باباشون باشن بعد بخوابن باباشونم تا ۴ ،۵ بیداره من مجبورم بیدار بمونم دیگه بخوام ۹ صب بیدار بشم چیزی ازم نمیمونه
❤️کار بر no aks هستم❤️. تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه. ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....