2777
2789
عنوان

بگيد حق دارم از شوهرم ناراحت شم يا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 58 پست
حس ميكنم صورت خوشي نداشت ك من تو ماشين خودم باشم شوهرمو مامانشو زندايياش تو ي ماشين ديگ ...من خودم ب ...

نه اصلا کار وحشت درست نیست

بنده خدا خودش میگ ماشین لازم دارم پیداشون میکنم و میرم

سربازای الکی از خودت زده نکن

چن سالته خواهر؟؟واقعا نمیدونی این فکر بچگیِ

حالا یه مطلب دیگم میخوام بگم نمیدونماااا نظر خودمه 

بنظرم وقتی میخوای برنامه بذاری با شوهرت بذار

زندایییی شوهر اخه؟!!

بخدا رابطتو ادامه بدی دوسال دیگ تاپیک میزنی

زندایی شوهرم ب شوهرم فلان پیام داد

یا تو اینستا دایی شوهرم فلان کلیپ میفرسته

رابطتو محدود کن

نهایت خانواده درجه یکککککک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما تو همچين موقعيتي بودين ناراحت نميشدين؟

نه عزیزدلم قربونت بشم چیز مهمی نیست 

زندگی متاهلی خیلی خیلی مشکلات داره خودتو آماده کن و سخت نگیر زود پیر میشی و افسرده و شوهرتو از خودت دور می‌کنی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
نه اصلا کار وحشت درست نیستبنده خدا خودش میگ ماشین لازم دارم پیداشون میکنم و میرمسربازای الکی از خودت ...

اكثر جاها با همسرم ميرم يبار جمعمون زنونه بود كه اينجور شد شايدم چون تو عقدم انقدر حساس شدم دست خودم نيس 

سعی کن حساس نباشی هرچند من خودم حساسم و خودم بیشترین آسیب رو میبینم ولی واقعا تلاش کن به این چیزهای بی اهمیت حتی فکرم نکنی اگرم واقعا برات مهمه دفعه بعد بگو دنبال منم بیا و خودت تنها نرو 

اكثر جاها با همسرم ميرم يبار جمعمون زنونه بود كه اينجور شد شايدم چون تو عقدم انقدر حساس شدم دست خودم ...

ن خواهر اصلا رابطه ی خودت و شوهرت با بحث کردن خراب نکن

زده نکن از خودت 

من بشخصه با تجربه ی کامل بهت میگم 

ناراحت نشو و اینک رابطتو محدود بکن

بخدا زمونه ي بدی شده 

حتی پیش برادرشوهر و  شوهرِخواهرشوهر و شوهرخواهر و 

برادرزاده و خواهر زاده هم پوشش و رفتار رعایت بشه

شوخی اضافه نباشه رفت وآمد کنترل شده باشه

زندایی های شوهرت خودت میگی جوونن 

یهو می بینی زندگیت آلوده شده

ولشون کن بحث نکن

از ابن ب بعد شش دانگ حواست بشوهرت باشه 

و تصمیمات خودت

بنظرم مادرشوهرم مثل هميشع خودش با ماشينش ميومد شوهرم تاكسي ميگرف ميرف ب كارش ميرسيد اينجوري منم نارا ...

تو بیخود ناراحت شدی. یه عمر پسر بزرگ کرده دلش خواسته برسونمش. شما هنوز از راه نرسیده چیکاره ای ناراحت میشی؟