2777
2789

خونشون تهران منم تازه اومدم تهران انگار همش احساس مسئولیت میکنن میرم سرکار پیام میدن رسیدی میام خونه زنگ میزنن هر روز یکبار داییم میزنه یکبار زنداییم. الان اومدم یکم استراحت کنم دیدم زنگ زد از خواب بیدار شدم واقعا من که متاهل شدم هر روز چه حرفی دارم هی با دایی و زندایی بزنم. دوست دارم یکم سرد رفتار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب نده چندباری بعد بگو خسته بودم وقتی اومدم خوابیدم متوجه نشدم زنگ زدی

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

حالا یه حال احوال ساده ست دیگه فک نکنم بیشتر از ۳۰ ثانیه باهاشون حرف بزنی

چه عیبی داره آدم بدونه کسی رو توی این دنیا داره؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نمیدونم و جای شما نیستم. 

از طرفی هر فردی اخلاق و ویژگی های خودش رو داره.

ولی به شخصه تو دنیایی که بی رحمی زیاد شده ، من اگر باشم قدر اینجور آدم ها رو میدونم و باهاشون سرد نمیشم. 

تو مکالمات هم ساده احوال پرسی میکنم یا از چیزهای معمولی حرف میزنم. 

بنده خداها خوبی میکنن اینه جوابشون؟ حالا یه زنگه دیگه دودقیقه بحرف تموم میشه میره 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨