2777
2789

شوهرم دیونه شده دیشب یه چیز معمولی گفتم دیونه شد دادو بیداد کرد گفتش کاش تالار مینداختیم عروسی رو منم برگشتم گفتم کم به حرف مامانت گوش کن یادت میدن نشستیم حرف زدیم قرار شد مختلط بگیریم الان چرا هی عوض میکنین حرفو دیونه شد داد زد الکی 

صبحم زنگ زد گفت وام جور نشد واسه عروسی بعد گف به مامانم گفتم کم دعوت کن پول ندارم غریبه ها رو دعوت میکنی منم برگشتم گفتم اره ما کلا پنجاه نفریم شمام کم دعوت کنین یهو دوباره سگ شد داد زد پنجاه نفر از کجا اومد من تو ذهنم میگفتم کمه دیگه پنجاه نفر دیونه شد خونه خالم بودم زنگ زد گف جلو در خالتم درو  باز کن بیام ببینم پنجاه نفر از کجا اومد من پول ندارم خسته شدم بسه دیگه فلان رفتم جلو در داشتم از استرس میمردم آبروم میرف پیش خاله هامو دختر خاله ام گفتم باشه برو خونه کم میکنیم مهمونارو هر چی تو بگی فلان خواستم آروم بشه صداش بالا نره پیش همسایه ها و خاله هام نشنون 

حقیقتا ترسیدم ازش اینجوری کرد میدونم تحت فشاره ولی دیگه نمیتونم کمتر از پنجاه نفر دعوت کنم برگشته میگه بیشتر از بیست نفر نشین کلا با صد نفر عروسی و تموم کنیم

میخوام بعد مامانم بگم چیکار کرد دیونه شده انگار میخوام جداذبشم فردا هر اتفاقی بیفته قراره اینطوری کنه

چیکار کنم😔😭

خب که چی مثلا ؟!«»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم 

تو فکر کن طرف حتی واسه شام پنجاه نفر اینجوری میکنه داره خونتو میکنه تو شیشه 

اونم شام معمولی عروسی که همه ی مردم بیشتر ازین دعوت میکنن مهمونی میگیرن 

دو روز دیگه واسه هزینه های دیگه ی زندگی قراره چیکار کنه؟

الان که ازدواج نکردین زیر یه سقف نیستین بدون بعد ازدواج همه این رفتارارو بیشتر نشون میده 

تحت فشار باشه خب مگه داره چیکار میکنه تا همینجام خیلی کوتاه اومدی

۵۰نفرکه خیلی کمه ماعروسیامون کم کمش ۵۰۰نفرمیان این دیگه خیلی توقعش بالاست ازهمین الان باهاش صحبت کن بگواگه قراره فرداسرهرچیزی اینجوری دادوبیدادکنی تحملشونداری وادامه نمیدی حالابه تومیگه۲۰نفرفرداببین مادرش ۲۰۰نفردعوت میکنه

۲۰ نفر باید درجه یکارو هم قیچی کرد

نمیدونم شرایط رو 

اما طبق چیزایی که داری میگی و تجربه ای ک دارم شوهرتو خیلی کوک میکنن ، میاد بیرون طرف تو میشه، میره خونه حرفای اونارو میشنوه طرف اونا میشه

هرچیم بیشتر بگن بیشتر دیوونه میشه

ماهم  اوایل همین بودیم  ، فکر کن خواهر شوهرم سر اینکه رفتیم از جای درست حسابی برای لباس عقدم پارچه گرفتیم زنگ زد دوساعت دات شررور میگفت ب شوهرم، منم بچه سال بودم هر چیو میریختم توی خودم مثل خودشون جوابشونو نمیدادم 

الان دوسه سالیه هرچیزی جرات نمیکنن بگن چون زود قهر میکنم قیافه میگیرم یا دهن شوهره رو سرویس میکنم

اما واقعا زندگی کردن با ایجور خانواده ها افتضاحه

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…