2777
2789
عنوان

پیام‌های جاریم به شوهرم دیگه کفریم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 28 پست
ارتباط خودت باهاش چطوره؟بگو از ارتباط صمیمیت با شوهرم راضی نیستم فاصله اتو حفظ کن

خودم رابطم تا قبل از این قضیه خوب بود ولی الان یکم شکرابه، نفهم تر از این حرفاس تازه با منم بده بگم شاید بدتر شه

شوهرت بغل دسته ،اون ول کردی 

جاری میخوای تربیت کنی 

شوهرت باهاش سردبرخوردکنه ،روبهش نده ازاین کارها نمیکنه 

به جاری بگی ،بهت میگن بددل وشکاک و...

بدون اینکه دخالت کنی ،شوهرت باید قضیه روجمع کنه 

به نظرمن خانمهاگاهی زیادی احساس صیمیت میکنن ومنظوری پشتش ندارن یابرای حرص دادن همسر طرف اینکارمیکنن،به خصوص اینطوری علنا نمیگن اگه قصدخاصی داشته باشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم رابطم تا قبل از این قضیه خوب بود ولی الان یکم شکرابه، نفهم تر از این حرفاس تازه با منم بده بگم ...

اون مرد مال تویه ، حق داری انتخاب کنی ارتباطش با کی کم باشه.

حدشو بهش نشون بده

نه چون اصلا شوهرم برام مهم نیس اون خودش شوهر داره دیگه چرا حساسی

چون رو رابطم تاثیر میذاره خودش رو پیش شوهرم مریم مقدس نشون میده مرتب هم پیش مادرشوهرم برام میزنه افریته ای هست برا خودش زمونه بدی شده هنوز شوهرت بخاطر جاریت تو روت واینساده ک احساس کنی هیچی نیستی براش یه غریبه مهمتره

من اگه باشم با جاری کاری ندارم که چه قصد و نیتی داره،،من با شوهری کار دارم که باید متعهد باشه به من،،ازش انتظار دارم وقتی حس می کنه این رابطه چیزی فراتر از رابطه ی زن برادر و برادر شوهر هست خودش روی خوش نشون نده و سرد رفتار کنه نه من بیفتم وسط وفادار بودن به مرد گنده یاد بدم.🫤🫤

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

شوهرت بغل دسته ،اون ول کردی جاری میخوای تربیت کنی شوهرت باهاش سردبرخوردکنه ،روبهش نده ازاین کارها نم ...

علنی ک نگفته تو خصوصی وات به شوهرم گفته بعدم چ دلیلی داره به بهانه های مختلف ب شوهر من پیام بده و کلیپ بردارم دنیامه بفرسته؟ شوهرم هرچی سنگین ج میده و بهش پیام هم نمیده ول کن نیس

من اگه باشم با جاری کاری ندارم که چه قصد و نیتی داره،،من با شوهری کار دارم که باید متعهد باشه به من، ...

چی بگم دارم ب شوهرم هم شک میکنم دیگه بهش میگم بهش بفهمون حدش رو رعایت کنه میگه زن داداشمه چیکارش کنم زشته نمیتونم چیزی بگم فقط میتونم سنگین جواب بدم

علنی ک نگفته تو خصوصی وات به شوهرم گفته بعدم چ دلیلی داره به بهانه های مختلف ب شوهر من پیام بده و کل ...

میخواد حرصت بده ،اینطورکه میگی 

اتفاقا دوست داره ،تو حرف بزنی ،جنگ راه بندازه که فلانی بهم تهمت زده ،بددل و.....

به نظرم اینطور میادکه میخواد توجمع بدنشونت بده 

اصلا بگو شوهرت هیچ  واکنشی مثل لایک ،یاریپلایی هیچی نده 

خودش ازسرش میافته 

انقدربفرسته تاخودش خسته بشه

سوال کرد جواب نده ،بعداگه حضوری پرسید ،شوهرت بگه ندیدم 

علنی ک نگفته تو خصوصی وات به شوهرم گفته بعدم چ دلیلی داره به بهانه های مختلف ب شوهر من پیام بده و کل ...

تگه فقط تو واتس پیام میده به همسرت بگو کلا واتس رو پاک کنه.اگه اینجوری که میگیه(که همسرت سنگین ج میده و خوشش نمیاد)بخاطر آرامش خودتو خودش این کاررو میکنه

🙃
میخواد حرصت بده ،اینطورکه میگی اتفاقا دوست داره ،تو حرف بزنی ،جنگ راه بندازه که فلانی بهم تهمت زده ، ...

به شوهرم بگم ببینم چی میشه شاید خدا کردم راضی شد همش میگه زشته دلم میخواد بلاکش کنه

درسته عزیزم میتونه بگه خب منم از این به بعد با بقیه مردا صمیمی میشم

بیا یک درصد درنظر بگیریم که اون جاری اونقدری بدذاته که از عمد این کاررو میکنه و میخواد اسی رو پیش شوهرش خراب کنه.اگه اسی این حرف رو بزنه قطعا جرو بحثشون میشه یا از چشمش میفته.بنظر اول با دلیل و منطق صحبت کنه حتی احساسشو درگیر کنه که این کارش حس خیلی بدی بهم میده و حالمو بد میکنه،اصلا نکنه قصد و نیتی داره،مردم رو نمیشه شناخت و ... اگه دید طرفش زیر سین نکردن یا حذف واتس نمیره برگرده بگه شاید من حساس شدم! خودت انتخاب کن اسکرین شات پیاماشو به پدر و مادر و برادرت نشون بدم/بفرستم یا با برادرت(نه بقیه مردا)همونجوری که اون با یو برخورد میکنه برخورد کنم؟؟

🙃