2777
2789
عنوان

کسی هست هم شوهری باشه هم درسخون 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 50 پست
خو شوهر کن درسم بخون خانواده رو چ کار داربی ت دیگ تقریبا مستقلی

مشاور اعظم یونگی زاده

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موقع انتخاب همسر ،حتما باید دقت کنی رابطه ش با درس و تحصیل چه جوریهاین مورد خیلی تاثیر گذاره، از خود ...

مردم از خداشونه بچه و همسرشون تحصیل کرده باشه 

ولی باشه چشم  

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

پس با نیاز های عاطفی و ... چه کنم ؟ دوست پسر ندارم احساس تنهایی میکنم بخدا ماهم دل داریم

ازدواج کردن رو محدود به رسیدن به یه سن خاص نکن 

باید بدونی هدف از ازدواج و زندگی مشترک چیه و مهارت های زندگی رو بلد باشی .

ممکنه یکی ۳۰ _۳۵ سال یا بیشتر هم سن داشته باشه ولی زندگی کردن بلد نباشه

باید به اون حد از بلوغ عاطفی و اجتماعی و مالی و .... رسیده باشی که بتونی ازدواج کنی و مسئولیت های ناشی از اون رو بپذیری .

به پدر و مادرت هم کار نداشته باش مورد خوب داشتی حتما ازدواج کن

نصیحت ۱ میخوای ازدواج کنی همزمان درس بخونی و کار بکنی باید 

اول ببینی اصلا تو خانوادشون کسی بوده هم ازدواج کرده هم درس خونده 

دوم نظر آقا چی هست به زبان شاید اون اوایل بگه باش ولی باید سوال پیچش کنی 

مثلا بگو خب تو دوس داری من برم سرچهکارهایی 

محیطی که درآینده میخوام کار کنم بنظرت خوبه

من کلاس دوازده بودم ازدواج کردم و بعد اون رفتم دانشگاه و اگه خدا قسمت کنه دارم معلم میشم تازه یه بچه ...

من خواهرمم معلمه خودم پرستاریم 

درسایه ما و شما خدا و خرماست ماله ما هم کارش هم دوران دانشجوییش خیلییی سخت تر از شماست 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

خودم میخواستم ازدواج کنم گفتم درس میخونم کار میکنم کلا تو خانوادمون برامن چیزی به معنای نه استفاده نمیشه من عاشق کار کردنم درس خوندنم کار جدید یادگرفتنم نمیتونم نرم دلم بخواد میرم کار و حرفه جدید یادمیگیرم هیچ وقت هیچ کس بهم نه نگفته هرچی خواستم تلاش کردم بهش رسیدم اگر قراره ازدواج کنم نباید مانع رشد و پیشرفتم بشه