2777
2789

نه ندیدم

از کلاس هفتم جوری درس میخوند واضح بود که سال کنکور نتیجه عالی میاره، مهر بود مامانش بهم پیام داد پزشکی دانشگاه قم قبول شده

چند روز پیش باباش رو دیدم گفت داره برای کنکور میخونه پرسیدم چرا گفت ورودی بهمن هست تا اونموقع میخونه برای کنکور مجدد که تهران قبول بشه

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعاااااا؟چجوری مال چ سالی؟

فک کنم ۱۴۰۰

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

نه ندیدماز کلاس هفتم جوری درس میخوند واضح بود که سال کنکور نتیجه عالی میاره، مهر بود مامانش بهم پیام ...

کلاس هفتممم؟کسی ک خودشو تو راهنمای میکشته دیگ واضح چ خبره مگ اینک سمپادی باشه دروس دییرستانم گنجاده بشه بهش ‌ والا من کلی مقام اینا راهنمایی اوردم معدلممم ۱۹ به بالا بود 

ایشون چه سالی پزشکی قم قبول شدن؟؟بچه های ک انتخاب رشته کردن الان محرومیت کنکور دارن یکسال نمیتونند ک ...

همین امسال ورودی بهمن هست

همین امسال ورودی بهمن هست

نکات محرومیت: (از کنکور ۱۴۰۴)

➖ اگه  پزشکی دندان دارو و  دامپزشکی چه در سراسری چه ازاد چه پردیس و … قبول بشین
سال بعدش از کنکور محرومید

➖ اگه تو بقیه رشته های روزانه قبول بشید، باز سال بعد از کنکور محرومید

➖اگه میخواین کنکور ثبتنام کنین، باید قبل ثبتنام انصراف بدین از دانشگاه

پس باور نکنید قبول نشدن با این اوضاع کسی بخاطر دانشگاه پشت نمیشینه

نکات محرومیت: (از کنکور ۱۴۰۴)➖ اگه پزشکی دندان دارو و دامپزشکی چه در سراسری چه ازاد چه پردیس و … ق ...

ایشون که ثبت نام کرد 

حالا اگر تو کنکور نتیجه بهتری گرفت دانشگاه رو عوض کرد یادم باشه بهت خبر میدم

شما یه سوال کردی گفتم سالهاست تلاش کرده ، همین 

چرا دنبال این هستی روی من رو کم کنی؟

واقع بین باش یه رشته بر اساس شرایط و توان خودت و وقتت برنامه ریزی کن بخون تا موفق بشی

ایشون که ثبت نام کرد حالا اگر تو کنکور نتیجه بهتری گرفت دانشگاه رو عوض کرد یادم باشه بهت خبر میدمشما ...

رو شمارو چرا باید کم کنم؟میگم محرومیت کنکور دارن قبولم نشدن عزیزم وگرنه بعد از ثبت نام کلی هزینه هنگفت باید بکنن بخاطر اینک بیان بیرون یکسالم نمیتونن کنکور بدن کی بخاطر دانشگاه توی این دوره سختی کنکور میشینه پشت؟اگر کنکوری هستین ک قبول میکردین این موضوع درکل عزیزم منم گفتم کسانی رو ک دیدین بگین ن اینک افراد دیگه . ادما ها باهم متفاوتن تیزهوشانم چندین ساله تبدیل به سخت کوشان شده ی عده پارتی باز ک اصلا مورد قبول نیست مگر فرزانگان یک دو سه از اون به بعد دیگ چرت خود تیزهوشانیام قبول دارن فکر نکن توانای ی ادم عادی از ی ادم تیزهوشانی کمتره ن بهتر طرز تفکرتونو عوض کنید موفق باشید✨️