2777
2789
عنوان

لطفاحس واقعیتون بگین اگه مادرشوهرتون قرارباشه باشما زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 96 پست
من میگم حتی تفاهم باشه و اختلاف نظری دیگه نباشه وجود نفرسوم زن و شوهر محدودمیشن

بله درسته 

با ورود نفر سوم به حدود زن و شوهر خیلی مسائل تعییر میکنه 

حتی ورود فرزند هم تغییرات فوق العاده ای به همراه داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبخت باشین

مچکرم عزیزم من فک کنم دیگه بااین خونواده خدافظی کنم همسرم ازدنیارفتن متاسفانه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
درسته حتی پوششت هم محدود میشه یا کارهای شخصی

اینا مهم نیست. بدی مادرشوهر اینه که عروس ها همه حرفهایش رو انتقاد تصور میکنن و بدشون میاد. شاید اگه مادرشوهر خاله هم باشه این قضیه کمتر باشه. 

عروس هنوز خواهرشوهر دهنش رو که باز میکنه میخوانن بزنند ش چون فکر میکنن قراره یه شر براشون بشه. عین هوو میمونه براشون.

دوست ندارم و نمیخوام

چون من همش تو خونه ام نه شوهرم که با مادرش باشه

نهایت خونه ی جدا میگیریم براش نزدیک خودمون

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

مچکرم عزیزم من فک کنم دیگه بااین خونواده خدافظی کنم همسرم ازدنیارفتن متاسفانه!

عزیزم ببحشید نمیدونستم باسوالا اذیتت کردم خدارحمتشون کنه

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
عزیزم ببحشید نمیدونستم باسوالا اذیتت کردم خدارحمتشون کنه

ن عزیزم مهم نیس خدارفتگان شماروهم بیامرزه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من خودم 12 سال با مادرشوهر زندگی کردم. اون رو فاکتور میگیرم

الان هم گاهی 2یا3 هفته میان خونمون

خودشون که میگن خونه ما خیلی راحتن

که مسلما همینطوره

علاقه شدید به تلویزیون و سریال‌های ترکی دارن. چیزی که ما اصلا پیگیرش نیستیم. وقتی میان کلا تلویزیون تحت اختیار ایشون هست

پخت غذا کاملا مطابق رژیم و ذائقه ایشون هست

کلا ساز زندگیمون عوض میشه

حتما که دلخوری این نیست که جنگ و کتک و فحش باشه

همین که من شخصا دلم بخواد تا 9 بخوابم و نتونم یا بخوام برنامه مورد علاقم ببینم و نتونم یا دلم بخواد یک روز حاضری بخورم و نتونم یعنی دلخوری

اینا مهم نیست. بدی مادرشوهر اینه که عروس ها همه حرفهایش رو انتقاد تصور میکنن و بدشون میاد. شاید اگه ...

اما در مجموع دوری و دوستی. بودن کنار خانواده شوهر اشتباه بزرگیه. خوب متن نوشته هات رو نخوندم ، شاید شرایط خاص دارید ولی تا میتونی حتی تو محله اونها خونه اجاره نکنید. 

اینا مهم نیست. بدی مادرشوهر اینه که عروس ها همه حرفهایش رو انتقاد تصور میکنن و بدشون میاد. شاید اگه ...

من هم عروسم هم خواهرشوهر

درکل میگم یه عده درنقش عروس بدرفتارن وطرف مقایل مقصرنیست

گاهی هردو مقصرن

گاهیم خاهرشوهرا بد رفتارن و عروس مقصرنیست

همه جورادم پیدامیشه

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
من خودم 12 سال با مادرشوهر زندگی کردم. اون رو فاکتور میگیرمالان هم گاهی 2یا3 هفته میان خونمونخودشون ...

دقیقا حرف من همینه

محدودیت حتی تومساعل کوچیک

سلاممن هم نگفتم این انتخاب اول یا واجبیهبلکه گفتم اگر برام پیش بیاد مخالفت نمیکنم چون به تجربه دیدم ...

سلام☘️یعنی بدون تعیین مدت رمان خاصی؟ 

تا همیشه؟ 

وقتی یک بازه زمانی باشه آدم میگه خب تحمل میکنم و دو روز یا دو هفته دیگه تمومه

اما تا همیشه باشه چطور؟ 

دوست ندارم و نمیخوامچون من همش تو خونه ام نه شوهرم که با مادرش باشهنهایت خونه ی جدا میگیریم براش نزد ...

دقیقاااااا سختیش فقط برای زن خونست مرد ک بیرونه. چکاریه آدم آویزون کسی بشه شده ی اتاق جدا کنار خونه پسرش ولی باهم اصلا مریضم باشه وظیفه دختراشه