2777
2789
عنوان

لطفاحس واقعیتون بگین اگه مادرشوهرتون قرارباشه باشما زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 96 پست

من باهاشون زندگی میکنم ومشکل خاصیم نیس والاه تازه مادرشوهرم ۳تاپسرو۲تادخترداره!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرایط خاص رو یکم توضیح میدی

اختلاف سنی مون 9ساله و مثل خواهریم

مادرخوانده مون هستن و بسیار فرشته خو هستن

ما هم بچه نمیخواییم و برامون دلپسنده ایشون باهامون زندگی کنن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

اصلا قبول نمیکنم البته برای مادرشوهر خودم چون واقعا بدجنسه من الان حامله ام همش بهم میگه تنبل نباش به شوهرمم میگه بهم کمک نکنه اما خداروشکر شوهرم خیلی خوب و فهمیده اس اگر روزی کسی نگهداریش نکنه شاید فقط به خاطر شوهرم قبول کنم

من باهاشون زندگی میکنم ومشکل خاصیم نیس والاه تازه مادرشوهرم ۳تاپسرو۲تادخترداره!

شما خونه مادرشوهرپدرشوهرتی؟ یا مادرشوهرت اومده باشما؟ معذب نیستی 

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂

بااین با هم روابط خوبی داریم

اما مطمئنم نمیتونم کناربیام

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
چراباهاشون زندگی میکنه بچه ای دیگ نداره؟

اتفاقا شوهرش تک فرزنده 

از دخالت ها گرفته 

تا راحت نبودن 

خیلی خیلی خیلی خیلی بده 

ب دوستت بگو احساسی تصمیم نگیر

تهش پشیمونیه فقط 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
اختلاف سنی مون 9ساله و مثل خواهریممادرخوانده مون هستن و بسیار فرشته خو هستنما هم بچه نمیخواییم و برا ...

انشالا همیشه درکنارهم شاد و سالم باشین💕

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂