2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست

چرا من تاپیکو خوندم موضوع غیرعادی ندیدم!دونفر صبح رفتن خونه مادرزن عصر رفتن خونه مادرشوهر

چقدر واکنشتون عجیبه!!!

بیچاره عروس هرهفته تعطیلاتو باخانواده همسرش میگذرونه و احتمالا بنظرش داره کار خوبی میکنه و با خانواده همسرش خوبه.نمیدونه به چشم مزاحم میبیننش. اگه نمیومد یه حرف دیگه درمیاوردیدا

دردم از یار است و درمان نیز هم

اسی کار اشتباهی نکردن 

دستتون درد نکنه بابت تدارکی ک دیده بودید 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید تنبله؟؟؟یعنی ببین من اونوقتا که حالت افسردگی داشتم نا نداشتم از جام پاشم.. به این چشم نگاه کن.د ...

نه بابا تنبل کجا بود بهار و تابستان میرفتن شهرستان باغداری،زحمت نداد۳ساعت راه رو بیاد نوه اش رو ببینه اونم چی بچه من ما آوازه گریه هاش کل فامیلو برداشته بود،همه میدونستن وزنگ میزدن جویای احوال اما این عین خیالش نبود

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
اسی برادر من حنابندون گرفت با خانواده زنش به ما نگفت یعنی عروس رفت آرایشگاه لباس پوشید رفت آتلیه عکس ...

الان همین متنو تاپیک کنیدجدایی از کاردادشتون  ببینید چه دفاعی از عروس میکنن کلا تونی نی سایت حقو به عروس میدن  چندنمونه

عروسه دلش خواسته

دخالت نکن خواهر شوهر حسود

چه خواهرشوهرسلیطه ای 

دوست داشته جشن با خانواده ش بگیره دوست نداره غریبه باشه

اختیارمهموناشو داره

ببیند چی کردید که داره تلافی میکنه 

چون پربازدیدی باحاله 😬😬 یاخدا من رفتم از اسی میترسم 😱🚶‍♀️🚶‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

کجاش باحاله همش دری وری میگن به آدم😂😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
ولی من عقد کرده بودم اصلا نمیرفتم خونه مادرشوهرم مگر دعوتم میکردن اتفاقا اشتباهه خودت بری چون اونا ک ...

اره اولا خیلی ساده بودم آنقدر هی صمیمی شدم

خیلی بچه بودم. ولی الان تا دعوت نکنه نمیرم که

شوهرم گاهی خیلی اصرار میکنه میگه زشته و فلان منم بخاطر. اونو دخترم کوتاه میام

اهان دندش نرم انقدر متعصب نیاشید تعصب ادم کور میکنه خداوند در قران گفتن زن حتی وظیفه ندارد غذا درست ...

چرا اومدی همه چی داری هم میزنی برو بالاتر بخون بعد حدیث بگو

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈
بخدا منم بروشون نیاوردم ولی فاصله میگیرم و سرد میشم همینوگرنه الان بیاد خونم کلی ام احترام میزارم به ...

این اوکی،بالاخره با همه بدیاش اون یه مادره

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
وا نه دیگهاون فکرش زنشه کلا فکر داشت اوصاع این نبود

من بودم جلوتر بهش میگفتم که نمیخوام زنت تو تولدم باشه . و اگه ناراحت میشد میگفتم بهش

درد داشت؟ چرا وقتی خودتون دقیقا و عینا همینکار رو کردین به بد بودن کارتون فکر نکردین.والا

In love with darkness ♥🐞

ازصفحه ۱دارم میخونم وای مغزم رگ به رگ شد چقدربعضی کاربرا نمیفهمن😴درهرصورت طرف عروس رومیگیرن یکی میگه سوپرایزیکی میگه زهرماریکی میگه کوفت بوده ، بسه بابا بنده خدا ۲۴ساعته داره توضیح میده بی احترامی کرده همین!!!!!

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
چه اشکالی اخههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟دلش تمیخواد کسی مزاحم زندگیش بشه جرمه؟؟

چرا فکر نیکنید خانواده شوهر مزاحمه ؟

حرف استاتر  این نیست که اینا و مهمونی دعوت میکرد حرفش اینه طرف مقابل رو اسکول فرض نکنن میتونست راستشو بگه  نه اینکه خوشیش جای دیگه زحمتش با اینا