2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست
بابا تولد رو اصلا خانوادش براش نگرفتن

پس کی گرفته

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بقچه ازت خواهش میکنم لحظه ی آخر واس تولد همسرت پشیمون نشی این دوتا نمک نشناسم دعوت کنی خودتون عشق و ...

یک کلام ختم کلام....گل گفتی ...

.

.

اسی قفل کن تاعروس مفت خورا تیکه پاره نکردن خودشون رو

پس اول شما هم پستای منو بخون بعد نظر بده منم گفتم که اشتباه کردن پنهانکاری کردن گفففتم ک باید نهارشو ...

اون علت دیگه ای داره

نه فقط اینکه هرهفته بیان 

که جاش نیست اینجا بگم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اره سال دیگه تو تالار میگیریم تولدشبنطرت کدوم تالار بهتره که ناراحت نشه؟ بنطرت قول میده مارو هم ببره ...

وای حالا حرص نخور ....یک رستوران کوچک هم بدبخت و سوپرایز کنین که یک کار طبیعی و روتین هست کافیه

بقچه ازت خواهش میکنم لحظه ی آخر واسه تولد همسرت پشیمون نشی این دوتا نمک نشناسم دعوت کنی خودتون عشق و ...

خیالت راحت عشقم 

من گروه موسیقی رو هماهنگ کردم واسه جمعه

به مامانم هم گفتم که این دوتا نیان

گفت اوکیه 😁

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خیالت راحت عشقم من گروه موسیقی رو هماهنگ کردم واسه جمعهبه مامانم هم گفتم که این دوتا نیانگفت اوکیه � ...

😂😂😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
اه چه خواهرشوهر عقده ایحالا دوست داشتن با خانواده خانومش تولد بگیرن حتما باید تورم دعوت میکردن؟؟نمیش ...

ببین بقچه خانم داره میگه براش تولد گرفتن ما و هم دادن این یعنی خیلی عزت گذاشتن به عروس 

اون عروس هم باید ی تعارف الکی به مادر بنده خدا میکرد به هرحال عزت بهش گذذاشتن

اون داداش نفهم هم باید میگفت مامان نهار درست نکن بیرون ی چی میخوریم نترس عزیزم اگه داداشش پول ی غذای بیرون نداره پس چرا زن گرفته 

به هرحال مادر شوهرم مادره دلش میشکنه ک فقط در نقش آشپز وکلفت باشه باور کن نمی‌رفت حتی اگه بهش میگفتن 

وای حالا حرص نخور ....یک رستوران کوچک هم بدبخت و سوپرایز کنین که یک کار طبیعی و روتین هست کافیه

نه کافی نیست فقط تالار مجلل 🤣👌

نه کافی نیست فقط تالار مجلل 🤣👌

خدایی چه باحالی بقچه😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
یعنی چی چکار کنیم باهاشون ؟ شاید یکی از اعضای خانواده اش خاستن سوپرایزش کنن.... پناه بر خدا از دست ا ...

://///

در این صورت میگفتن 

چرا مخفیش کردن 

به مادر شوهره میگفتن مثلا امروز فلان کسم خواست سورپرایزم کنه تولد واسم گرفت و تعریف میکردن و عکس نشون میدادن و... 

اه چه خواهرشوهر عقده ایحالا دوست داشتن با خانواده خانومش تولد بگیرن حتما باید تورم دعوت میکردن؟؟نمیش ...

عزیزم 

منو دعوت هم میکردن نمیرفتم چون بیمارستان سرشیفتم بودم

لنگ تولد اینا نبودم 

اینا لنگ غذا بودن