2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست
دقیقا ....اینا هم که از عروس دفاع میکنن ....همشون مادمازل خانم هایه مفت خوری هستن که ناراحت شدن

اینجا هرچی بگی یدونه عروس بزاری تنگش ، گروه مدافعان عروس با تفنگ دوان دوان میان برای دفاع

حالا مامانت برا داداشت و خودتون که غذا درست کردنیه یه پیمانه بیشتر درست کرده یه جور ناراحت شدی انگار ...

بخواطر اونا دعوت کرده اینارو 

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا آی کیو هاتون پایینه هاحداقل تامیک رو بخونید بعد نظر بدیدمشکل ما اینه چرا خوشگدرونی هاشون تنهایی ...

از این ب بعد ب برادرتون بگید مثلا مامان کمرش درد میکنه نمیتونه مهمون داری کنه

هر وقت خواستین بیاین لطفا عروس خانوم بیاد ی ناهار درست کنه دور هم بخوریم

چه خوب کاش اینم سرد سرد بشه بهش بربخوره🤣ولی متاسفانه به روی خودش هم نمیاره

استارتر حالا عقده ان ..اینا برن سر زندگیشون دیگه اصلا نمیبینیشون 

ولشون کن اعصاب خودتو خراب نکن 

خدا رو شکر برادر ندارم ..واقعا برادر بی خاصیت داشتن خیلی بده

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
واقعا نمیدونم چی بگم فقط و فقط حیرت میکنم من اگر برادرم همه این کاراروهم بکنه بازم دلم راضی نمیشه خا ...

گلم کسی که هزینه کلاس شنا ویوگای خانومش فقط دوتومنه 

کسی که ایفون ۱۶ میخره نداره؟

اتفاقا مادر منم با ما همش فکر میکردیم نداره چقدر غصه خوردیم واسش  الکی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چه خوب کاش اینم سرد سرد بشه بهش بربخوره🤣ولی متاسفانه به روی خودش هم نمیاره

اسی عزیزدلم لطفا تو اخر هفته ها اونجا نرو بببین تو ک ازشون متنفری نمیخوای ببینیشون تو از اول تا اخر هفته هروقت خواستی برو اخرهفته همزمان باهم اونجا نباشین این بهترین راه حله فکر کن اصلا وجود ندارن

استارتر حالا عقده ان ..اینا برن سر زندگیشون دیگه اصلا نمیبینیشون ولشون کن اعصاب خودتو خراب نکن خدا ر ...

انشالله

هرچی زودتر برن خوش وخوشبخت باشن کلا دیگه نیان

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ولی هیچکدوم از کاراشون بد نبود 

من تورو میشناسم تو آدم بدی نیستی 

توروخدا یکاری نکن باهم بد بشین نزار مادرت هم دلخور بشه تحریکش نکن

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بابا آی کیو هاتون پایینه هاحداقل تامیک رو بخونید بعد نظر بدیدمشکل ما اینه چرا خوشگدرونی هاشون تنهایی ...

منم دقیقا حرفای خودت رو گفتم.آی کیو بالا

خب عزیز خونه مادرشه برادرت دوست داره نهار بیاد....یک نهار واقعا خیلی زحمته؟ببخشید ولی مادرت فقط حسودیش میشه‌......وگرنه مگه عروس و به کولش میگیره هروز یا میره کارا خونشو میکنه؟؟؟؟

یه لقمه غذاست فقط همین همه دنیا.  همه عالم.    میرن آخر هفته ها خونه مادرشون نهار و شام میخورن

سالی یکبار مادره بزور باهاشون میره بیرون و مسافرت

قول بده تاپیک بزنی و تگمون کنی

چشم🤣

ما از عروس دفاع نکردیم از برادره دفاع کردیم ک سر سفره بابای خودشم میشینه خواهرخودش بهش میگه مفت خور. ...

میگه مادرم تنهاست.....گوش کن.....میگه قرار بوده نهار بیان....مادر بنده خدا بهترین غذارو درست کرده نشسته منتظر مادمازل و پسرش...‌‌اون بیشعورا رفتن تفریح تولد مادمازل.....یه زنگ نزدن که مادر جان منتظر ما نباش....‌تولد گرفتن برای مادمازل ما نمیاییم......

.

.

گوش کنننننن ....نه....اول بخون بعد نظر بده....

حق باشماست بنظرم کارشون درست نیست؛ متاسفانه بعد ازدواج بدتر هم خواهد شد.واقعا نمیدونم چی بگم کاش یه خورده دیگران واسشون مهم بود.اولین قدم بدون دعوا و ناراحتی اینکه دیگه تولد گرفتن واسه این خانوم رو فراموش کنید و دقیقا مثل خودش رفتار کنید. دوم اینکه مادرتون هم میتونه به برادرتون گوشزد کنه که کارش درست نبوده.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
گلم کسی که هزینه کلاس شنا ویوگای خانومش فقط دوتومنه کسی که ایفون ۱۶ میخره نداره؟اتفاقا مادر منم با م ...

مطمعنی هزینه کلاساشو باباش نمیده شوهرعقدیش میده؟ اگر اره ک معلومه دستش به دهنش میرسه پس چرا عروسی نمیکنن و نمیرن سر خونه زندگیشون اگر مشکل مالی ندارن؟ خداکنه زودتر عروسی کنن