2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 77823 بازدید | 1172 پست
اتفاقا تو بیشعوری نه اونا 🤣🤣

اسی عروستون رو پیدا کردم بدوووو

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منکه مشکلی تو این مساله نمیبینم شب اومدن خونه مادر شما صبح رفتن بیرون ۳و۴ برگشتن مشکلش کجاست؟خ ...

عزازان فهمیدنش انقدرام سخت نیست این اقا داداش چرا فقط زحمت هاش برا مامانشه خوش گذرونیاش بابا خانواده زنش خونه مامانش کرده غذا خوری 

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /

من به استارتر حق میدم کاملا درست میگه مگه مادر ایشون وظیفه داره براشون شامو ناهار تدارک ببینه در صورتی ک ی زحمت ندادن به خودشون مادر استارترو دعوت کنن اونم یباره چون تولده

💚 خدایا شکرت 💚 خدایا شکرت 💚خدایا شکرت 💚

هر چی میخونم می بینم‌ کار بدی نکردن

بنظر منم چون خانواده شوهرش شب قبل تولد گرفتن و کادو هارو دادن وخانواده دختره رو دعوت نکردن اوناهم نخواستن مزاحم بشن دوباره کاری بشه خودمونی جشن گرفتن واسه دخترشون

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍

تعجب میکنم ما بعنوان خواهرشوهر و مادرشوهر،چرا ازین حسادتا نسبت به زنداداش نداریم!بلکه خیلیم خوشحال میشیم از شادی داداش و خانومش

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
بنظر منم چون خانواده شوهرش شب قبل تولد گرفتن و کادو هارو دادن وخانواده دختره رو دعوت نکردن اوناهم نخ ...

مگه غریبا خب رفتنی بگن کجا میرن چرا پنهون کاری کردن باخره اینام انتظار دعوت نداشتن

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /
بعد من گقتم خب اگر میدونستم نمیانماهم نهار میرفتیم بیرون ولی چیزی بهشون نگفتیماوناهم ساعت ۳ و۴ اومدن ...

اینا همه مشکلش از برادرتونه که نمیتونه تعادل برقرار کنه و به اندازه عروستون واسه خانوادش ارزش قائل شه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
بنظر منم چون خانواده شوهرش شب قبل تولد گرفتن و کادو هارو دادن وخانواده دختره رو دعوت نکردن اوناهم نخ ...

ب نظر من استارتر و‌ مادرشون توقع بیجا دارن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
به نظرم که همه چی نرمال بود خیلی شلوغش کردی میخوای یه حرفی دربیاری فقط ،یعنی اگه ناهار نمیومدن شما م ...

نمیدونم اسی چرا فک میکن فقط مادر اونه و مادر داداشش نیست یعنی زن گرفته دیگه ناهار شام نباید بخوره فقط داره فاصله بین مادرش و عروسشو زیاد میکنه حتی اگر اشتباه هم کرده باشه باید یه کاری کنه که دلخوری کمتر بشه نه اینکه برادرش و خانومش رو بجای برسونن که دیگه با مادرش قطع ارتباط کنن اسی خانواده خودش و بچهای خودش رو داره نباید کاری کنه که این ارتباط مادر پسری قطع بشه 

پس کاش اوناهم مزاحم ما نشن!! چون میان دو روز اخر هفته خونه مادرم ودقیقا مزاحمن جایی بیان با ما باید ...

عزیزم شما نه و پدر و مادرتون همونطور که پدر ومادر شما هستن پدر ومادر برادرتون هستن یعنی شما و شوهرتون بیاید بخورید مشکلی نیست داداشو زن داداشتون نخورن

صددرصد همینه😅 مامانه میگه نوش جون پسر و عروسم

اره بخدا داره الکی رابطه عروس و مادرش خراب میکن مادره شاید خیلی هم خوشحال شده ولی از بس این میاد میگه دیدی نگفتنت دیدی اومدن ناهار خوردن اونجا میخوردن تا مادرو هم بدبین میکنن