2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 43176 بازدید | 627 پست
اهان تولد خیلی طول کشیده چون عقدن بنظرم اشکالی نداره که به مادرش نگفتن شاید به خاطر کادو نگفتن

خب اینا که میخواستن اینارو دعوت نکنن شب قبلش وناهارم میرفتن خونه مادرعروس  دیگه اینارو به زحمت نمینداختن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اینا که میخواستن اینارو دعوت نکنن شب قبلش وناهارم میرفتن خونه مادرعروس دیگه اینارو به زحمت نمیند ...

یه ناهار دیگه والا به خدا خیلی تند برخورد میکنن شاید یهویی شده 

حالا نمیدونم بنظرم واکنششون بیش از حده

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
ما به خانواده عروس و دامادمون احترام میذاریم دعوتشون می کنیم😊😊ازدواج یعنی پیوند دو خانواده.اگه اس ...

دقیقا همینطوره 

یا دو نفره بگیرن 

یا دو خانواده جدا جدا 

نه اینکه بخور بخوابشون ی جا باشه تفریح خوش خوشانشون ی جا دیگه 

فقط اسم خواهر شوهر و عروس باشه. هرکس از هرجا دلش پر باشه عقده ش را خالی می‌کنه. بعضی از کاربرها انگار موضوع را نمیخوانن فقط میان یه چی بگن . عروسها خانواده شوهر را میکوبن .خانواده شوهر عروس را تخریب می‌کنه .اصلا هم ربطی به موضوع نداره فقط عقده گشایی میکنن‌ ....  

من کاری به بقیه چیزایی بینشون هست ندارمولی شما پسرت شب با زنش خونت باشه شام بخورن بخوابن فردا صبح مث ...

باید با برادرشون بشینن این مشکلات‌و برطرف کنند

برادرش باید بفهمه این رفتارش خانواده شو ناراحت کرده

یا دلیلشو میگه یا میگه اصلا من باشما حال نمیکنم

ایناهم میزارنش کنار...

من تعصبی روی عروس ندارمنه رفتار ایشون صحیحه نه برادرشون باید مثل دوتا ادم‌عاقل و بالغ بشینند حد و مر ...

من یادم نمیاد گفته باشم احازه نمیدم بیان!

خونه مادرشه بره 

ولی منم دعوت نمیکنم تولد همسر خودم 

رابطه دوطرفه اس

ادمهای منطقی نیستن که بخوام باهاشون حرف بزنم گفتم یکبار گله کردم عروسمون توهین کرد 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دلت از کجا پره اسکل خودتی

😐😐😐دلم از جایی پرنیست والا 

من ب شما گفتم اسکل😂خوددرگیری داری جانم🤭🤭

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
باید با برادرشون بشینن این مشکلات‌و برطرف کنندبرادرش باید بفهمه این رفتارش خانواده شو ناراحت کردهیا ...

برادر من ادم بی منطقی هست 

فورا هم زنش دخالت میکنه ومیگه شماها میخواید بین مارو خراب کنید 

اصلا نمیشه باهاشون حرف زد 

دقیقا عین یه سری که اینجا حق به جانب هستن اوناهم همینن

اونا فقط حال نمیکنن که تو خوشی هاشون ما باشیم

بقیه موارد همیشه هستن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من یادم نمیاد گفته باشم احازه نمیدم بیان!خونه مادرشه بره ولی منم دعوت نمیکنم تولد همسر خودم رابطه دو ...

شما نباید بهوعروستون‌گله کنین چون غریبه است بهش بگین‌اب بخور صدتا خرف میزاره روش

با برادرتون بدون حضور عروس به همراه مادرتون صحبت کنین بدون‌دعوا و جدل

یا درست میکنه رفتارشو و سعی میکنه سو تفاهم‌هارو برطرف کنه یا میگه همینه که هست خوب شماهم رابطه تو باهاش در حد سلام‌خداحفظ نگه میدادی

درضمن شما تو نظراتت گفتی آخرهفته ها مامانتو مهمون‌میبری خونت که دیگه نتونن بیان. در کل لجبازی خوب نیست

😐😐😐دلم از جایی پرنیست والا من ب شما گفتم اسکل😂خوددرگیری داری جانم🤭🤭

یه بار دیگه کامنتتو بخون خودت متوجه میشی 

برعکس من یه ادم صلح طلبم که اصلا دنبال حاشیه نیستم 

وبین دختر وعروس وداماد وپسرم فرق نمیزارم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
شما نباید بهوعروستون‌گله کنین چون غریبه است بهش بگین‌اب بخور صدتا خرف میزاره روشبا برادرتون بدون حضو ...

وا من کی گفتم؟😅

یکی از کاربرها گفت مادرتو اخرهفته ها ببر که من اصلا جوابشو ندادم

چون من جمعه صبح ها شیفتم اکثرا🤣

میگم که برادرم منطقی نیست به زنش میگه اون هم واقعا حد ومرز نداره بی احترامی میکنه

پدرتونم تازه فوت کرده که ارث ومیراث خواسته؟؟ واقعیتش مشکل اصلی وبی معرفتی از طرف برادرخودتونه

بله یکساله پدرمون فوت شده 

خون به جیگر کرده مارو این برادر بی معرفت 

وا من کی گفتم؟😅یکی از کاربرها گفت مادرتو اخرهفته ها ببر که من اصلا جوابشو ندادمچون من جمعه صبح ها ش ...

اسی تاپیک قفل کن هرچقدر بخوای جواب بدین باز هرکس نظرش برا خودش قابل قبول تو بدی