2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 65442 بازدید | 947 پست
خب اینا بابت این موضوع ناراحت نشدن... چون مادره رو اسیر کردن واسه پخت و پزمیتونستن بیرون ناهار بخورن ...

متدره غذا هرچی داشت میزاشت براشون خودش میرفت 

غریبه که نبودن پسر وعروسش بودن 

برای من هم پیش امده جایی کار داشتم رفتم غذاشونو اماده کردم خودشون خوردن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
چرا بعضیا تاپیک رو نصفه میخونن و نظر میدنکامل بخونین... حس میکنم توانایی خوندن کامل ندارن ولی راحت ن ...

کسی که خودشو زده به خواب بیدار نمیشه

دوس دارن که نفهمن😁

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد من گقتم خب اگر میدونستم نمیانماهم نهار میرفتیم بیرون ولی چیزی بهشون نگفتیماوناهم ساعت ۳ و۴ اومدن ...

واقعا به شما چه ربطی داره

دوست داشتن به شما نگفتن

شماهو تولد داداشتو به همراه خانمش ببرین رستوران بگیرین خانواده عروس و دعوت نکنین

شما انگار دنبال دعوایی

در این که براش تولد گرفتین و شما رو به حساب نیاورده حتی بگه به دعوت پدر و مادرم دارم میرم روستا، حق داری ناراحت باشی. زیادی تحویلش گرفتین از خود بیخود شده. دیگه کلا بزارش کنار نه تو مراسمهاش باش نه دعوتش کن نه چیزی، بیشتر از همه هم برادرت مقصره.

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
اره بگید مادرشوهر من رک گفت ظرفا پای عروسه کلا

به خدا قصدمون اذیت گردن نبست کلی وقتی میبینه ما هیچی نمیگیم هم خجالت نمیکشه خودش پاشه کار کنه خودش زده به اون راه

متدره غذا هرچی داشت میزاشت براشون خودش میرفت غریبه که نبودن پسر وعروسش بودن برای من هم پیش امده جایی ...

وقتی گفتن نهار میایم کجا میرفت؟

تا دو منتظر بود

بعد هم شماهم کار بدی میکنی 

مان خونه ات مهمون هستن احترام میزاریم منتطر هستیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اولین تولد نبود سه ساله عقدن مادر جان شما عروست وپسرت بیاد خونه اتصبح یهو ببینی کارهاشونو کردن میگن ...

بخدا بارها شده ولی ناراحت نشدم 

اونا جونن ودل دارن تورو خدا این روزا رو زهرشون نکنید 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

عزیزم

من متوجه احساس شما هستم.

من در جایگاه عروس خانواده‌م،چند سال پیش متوجه شدیم تولد مادرشوهرم بوده و ما دعوت نشدیم،وقتی هم که همسرم گله کرد مادرشوهرم گفته بود باباتون برام تولد سورپرایزی گرفته و من اصلا نمیدونستم مهمون‌ها کی هستن.

چند ماه بعدش برای برادرشوهر مجردم تولد گرفتن و باز هم ما دعوت نشدیم.

جالب اینجاست که همیشه هم روز قبلش کادو رو میدادیم و تبریک می‌گفتیم اما برای فرداش حذف بودیم😂

نهایتا من با خودم اینجوری به پذیرش رسیدم که انگار به هر دلیلی یه سری آدم‌ها با من حال نمی‌کنن و دلیلی نمی‌بینن صرفا بخاطر نسبتی که باهام دارن بخوان با من مراوده کنن،پس من هم آزادم که همین نوع نگاه رو داشته باشم و روزی که به کسی کادو میدم یا ازش توی خونه‌م پذیرایی می‌کنم باید صرفا بر اساس حال خوبم و انتخاب خودم باشه نه اینکه رسم و رسوم اینه یا…

الان سال‌هاست که از کسی سر این مسائل دلخور نمیشم چون صرفا روابطی رو ادامه میدم که از دیدن و معاشرت با طرف مقابل حالم خوبه.

وقتی گفتن نهار میایم کجا میرفت؟تا دو منتظر بودبعد هم شماهم کار بدی میکنی مان خونه ات مهمون هستن احتر ...

پسرخانواده اس غریبه که نیست 

مگه کلید ندارن؟ 

بخدا بارها شده ولی ناراحت نشدم اونا جونن ودل دارن تورو خدا این روزا رو زهرشون نکنید

مگه ما جوون نیستیم؟ 

مگه مادر من دل نداره؟ 

فعلا که اونا زهر ما کردن 

ما نه کاری کردبم نه چیزی گفتیم نیازی به قسم نیست

پسرخانواده اس غریبه که نیست مگه کلید ندارن؟

دوست عزیز

روز جمعه گفته نهار میام همه منتظر اونا بودیم

شما مهمون میاد میری بیرون ما اینجوری نیستیم 

به خدا قصدمون اذیت گردن نبست کلی وقتی میبینه ما هیچی نمیگیم هم خجالت نمیکشه خودش پاشه کار کنه خودش ز ...

ن حتما بگید چ خواهرشوهر. مظلومی هستی عزیزم‌

مادرشوهر من باز اونور رد کرده خیلی پرروهست. ی شلوار گشاد گزاشته سر میخ میگ این برا نطافت کاریته🤣البته نپوشیدم هنوز

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐
واقعا به شما چه ربطی دارهدوست داشتن به شما نگفتنشماهو تولد داداشتو به همراه خانمش ببرین رستوران بگیر ...

نه اشکالی نداره

گفتم که منم جمعه تولد همسرمه 

دوس ندارم به داداشم وخانومش بگم 

فقط مامانم وخواهرم دعوتن

اتفاقا خداخیرشون بده ماهم یادگرفتیم😁👌

مگه ما جوون نیستیم؟ مگه مادر من دل نداره؟ فعلا که اونا زهر ما کردن ما نه کاری کردبم نه چیزی گفتیم نی ...

شما در سال چند بار با خانواده شوهرت میری گردش؟ 

تو تولداتون چقدر نقش دارن؟ 

من عروس شما رو نمیشناسم شاید واقعا از عمد این کارها رو میکنه یا از روی ناپختگی وبی سیاستیشه ولی مادر شما باید مدیریت کنه