2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 42393 بازدید | 617 پست

حالا منم این هفته باب میلم تولد همسرمو میگیرم 

میگم دلم نخواست داداشم باشه😅👌

جاتون خالی خواهد بود حرص خوردنشونو ببینید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مادر رو ببین دختر رو بگیر🤣

خب دیگه پس نباید از این خانواده انتظار شعور رو داشته باشین اینا اگر با داداشتونم کنار میان چون همرنگ خودشونه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه تاپیکی زدید که عمومی محق دونستن هم مضنون ادبی داره موفق باشید

ما بی ادبیم عزیزم

خداحافظ

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب دیگه پس نباید از این خانواده انتظار شعور رو داشته باشین اینا اگر با داداشتونم کنار میان چون همرنگ ...

بله دقیقا همینه 

خیلی بیشعورن. ببخشید ولی برادرت ببشتر. از سال دیگه تولدش هست که هست، جهنم، خیلی دلت خواست یک تبریک خشک و خالی. من باشم همونم نمیگم دیگه. ناهار هم چیزهای دم دستی بزارین. دمی گوجه، کشک بادمجون. لیاقتوش بیشتر نیست. 

خیلی بیشعورن. ببخشید پلی برادرت ببشتر. از سال دیگه تولدش هست که هست، جهنم، خیلی دلت خواست یک تبریک خ ...

نه والا تبریک هم نمیگم

اگر تولد دعوت کنه میگیم

نگه که خبر نداریم 

میدونم گفتم هر دو رو یکسان میدونه در صورتی که یکسان نیستن

از نظر شما عروس وداماد هیچگونه احترامی وظیفه ندارن بزارن 

فقط خانواده ها یک طرفه باید احترام حفظ کنن

نه گلم

هنه چی دوطرفه اس

افرین. انگار حالا کی هست. پدرمادرش ذوق کنن برای تولدش.

همون مگر اینکه خانوادش ذوق کنن 

وگرنه متولد شدن ایشون برای ما دستاوردی نداشته 

از نظر شما عروس وداماد هیچگونه احترامی وظیفه ندارن بزارن فقط خانواده ها یک طرفه باید احترام حفظ کننن ...

نه این چه حرفیه

احترام باید بذارن ولی پنهان کاری میتونن بکنن چون غریبه ان

خواهر و برادر خودمونن که وظیفه دارن چیزیو از ما پنهان نکنن

{ خانم هستم }
نه این چه حرفیهاحترام باید بذارن ولی پنهان کاری میتونن بکنن چون غریبه انخواهر و برادر خودمونن که وظی ...

میتونن چیزی رو نگن 

همینطور که خانواده همسرمن درجریان خیلی از مسائل نیستن

اما اینکه علنا بپیچونی همون بی احترامیه

طرفتو چیز دیگه ای فرض میکنی یا علنا بهش نشون میدی که ببین من نخواستم تو باشی وبفهمی

ببین من اینکارو میکنم و نمیگم

این رفتارها ریشه در عقده داره

میتونن چیزی رو نگن همینطور که خانواده همسرمن درجریان خیلی از مسائل نیستناما اینکه علنا بپیچونی همون ...

بگذریم

ما تو این مورد اختلاف عقیده داریم

بهرحال نظرات ادما متفاوته

{ خانم هستم }
اینکه غریبه باید مراعات کنه نظر منطقی نیستچرا مراعات کنهتو این دوره زمونه سریع قطع رابطه میکنندیگه ک ...

وقتی میاد خونه مادرشوهر ،پسرکه مال این خونه اس 

دخترباید جوری رفتارکنه که روش بشه بیاد باز!

این مادرودخترهم تواین دوره زمونه هستن!

توحرفاتون تناقضه ،

مادروخواهرچون عقدن ،حضور عروس بخاطر بی خونه بودن ،نیازهاشون تحمل کنن ومراعات بکنن 

وااون طرف میگی کسی مراعات کسی نمیکنه!

خونه نداشتنشون ،نیازهاشون ،مشکل خودشونه ! 

بشینه سرجاش ،تاعروسی ،سالی یه بارنیاد کسی کاری به کارش نداره 

وقتی توقع داری ،توقع هم ازت دارن 

مشکل عروس دقیقا همین جا است 

اسی چقدر حسود هستی همش میخوای مادرتو علیه داداشت و زنش کنی و داری آتیش میگیری 

حالا یه ناهار خورده قیامت نکن 

تولد رو خانواده دختره گرفته دلش نخواسته دعوت کنه به شما چه 

عقده ای و حسود نباش زندگی رو واسه جوان ها تلخ نکن