2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 21224 بازدید | 467 پست
شما اصلا فرض کن تولد نبودمهمون کسی باشی میپیچونی تا بری گردش؟وقتی میاد اونجا و ما به احترامش جایی نم ...

شما دوس داشتی مثلا چ رفتاری داشته باشه؟ زنگ میزد مادرتم میبرد؟؟؟؟؟؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

نه من در حد نصیحت کردن کسی نیستم....من نظرمو دادم،گفتم تو این شرایط اینطور رفتار می کنم...بعضی از عر ...

من از اول تاپیک گفتم برادرخود من بیشعوره

ما دوس نداریم با اونا وقت بگذرونیم اما بارها تو تاپیک گفتم ایما اخرهفته ها میان اونجا ومن به احترام مادرم میرفتم

یه جورلیی زوری تحملشون کردیم تا الانم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بامزه بودگرچه اونقدرا ربطی نداره ب تاپیک،و موصوع یکم ب حاشیه میره،،ولی چون برات سوال شد جواب می ...

هیچکدوم این حرفا ربطی به تاپیک استارتر نداره اصلا😄😄

ایشون میگه عروسمون واسه غذا و استراحت میاد خونه ی ما نوکریشو بکنیم میگی اختلاف عقاید دارن!!!خب اگه اختلاف عقاید دارن چرا هر هفته میاد پیششون

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
شما دوس داشتی مثلا چ رفتاری داشته باشه؟ زنگ میزد مادرتم میبرد؟؟؟؟؟؟

خیر 

از خونه مادرش با خانوادش میرفت وباهمونا نهار میخورد

بدون پنهان کاری

بدون اینکه یک جمع رو منتظر بزاره 

بدون اینکه صاحبخونه رو بپیچونه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عروس تون بد عالم تو چرا برای تولد شوهرت خانواده خودت رو دعوت می کنی، اصولا همسرت دوست داره خانواده ی ...

خانواده اش شهر ما نیستن 

شب یلدا میان وکیک میگیریم 

من حدس میزنم برادرشون نذاشته بگنوگرنه عروسی که قصد داره استوری بذاره چیزیو پنهان نمیکنه

به هر دری میزنی که بگی عروسشون مقصر نیست😄

خود استارتر هم میگه از داداشش خوشش نمیاد

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
خیر از خونه مادرش با خانوادش میرفت وباهمونا نهار میخوردبدون پنهان کاریبدون اینکه یک جمع رو منتظر بزا ...

خب حالا ک عقلش نرسبده و نخاسته بکنه... چرا انقدر حرص میخوری؟؟؟ ریلکس رفتاری ک فک میکنی رو انجام بده.. ببین شاید ازاینک حرصتو دربیاره خوشال بشه... بدون تیکه، اعصبانیت، رفتار مدنظر خودتو انجام بده

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

نه عزیزم یکی انعروس دختر نمیشهداماد هم پسر نمیشهاز هیچکدوم نباید توقعی داشتاونا هرگز ما رو خانواده خ ...

از این نظر نکفتم

از لحاظ شخصیتی گفتم

من دوساله با برادرم پیام و.. هم نمیدیم

چون عروسمون یه سری بهم کلی توهین کرد که چرا با برادرم درباره روز مادر حرف زدم 

با اینکه اول خود برادرم هم اومد مشورت گرفت

گفت باید بامن حرف بزنید

منم کلا باهیچکدوم پیام نمیدم

اینستاکرامشونوهم ندارم

استوری هاشون هم مادرم دیده بود

من از اول تاپیک گفتم برادرخود من بیشعورهما دوس نداریم با اونا وقت بگذرونیم اما بارها تو تاپیک گفتم ا ...

خب ....حجت تمامه!

از این به بعد منزل نمونید🤗

محترمانه دوری کنید.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️

بگذرید واقعا چه توقعی ازشون دارید اونا خونه شمارو هتل دیدن همین

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
خب حالا ک عقلش نرسبده و نخاسته بکنه... چرا انقدر حرص میخوری؟؟؟ ریلکس رفتاری ک فک میکنی رو انجام بده. ...

چون ناراحتم

شما هیچوقت ناراحت وعصبی نمیشی؟ قطعا نمیام جلوی اون حرص بخورم تا خوشحالش کنم 

تولدش سوم بوده 

پس تا الانم تلاش کردم ری اکشنی نشون ندم وریلکس رفتار کنم